Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του λιμένα Λειψών – Ασφάλεια, αισθητική και λειτουργικότητα σε πρώτο πλάνο

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ο Δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος ανακοινώνει με ανάρτηση του που συνοδεύεται από τις ανάλογες φωτογραφίες την ολοκλήρωση ενός σημαντικού έργου για το νησί : της συντήρησης και αναβάθμισης του κεντρικού λιμένα των Λειψών.
Οι παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν ενίσχυσαν την ασφάλεια, βελτίωσαν την εικόνα του παραλιακού μετώπου και εξασφάλισαν τη λειτουργικότητα των λιμενικών εγκαταστάσεων για τα επόμενα χρόνια. Ένα έργο ουσίας, σχεδιασμένο με προσοχή και υλοποιημένο με επαγγελματισμό, που αποδεικνύει πως με συνεργασία και επιμονή μπορούν να επιτευχθούν πολλά!
Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου με τις φωτογραφίες που τη συνοδεύουν.
Ολοκληρώθηκε η συντήρηση των μεταλλικών εξαρτημάτων του λιμένα Λειψών!
Aκόμη ένα αναγκαίο έργο περατώθηκε σε χρόνο ρεκόρ και με εξαιρετικό αποτέλεσμα στο νησί μας.
Έγινε διαγράμμιση εμβαδού 500m² στον κεντρικό επιβατικό λιμένα, ενώ γύρω στα 300 μεταλλικά εξαρτήματα, μεταξύ αυτών, δέστρες διαφόρων μεγεθών, μεταλικοί ιστοί φωτισμού, πιλλαρ κ.α, σε μήκος 1200 μέτρων ,όσο δηλαδή και το σύνολο του παραλιακού μετώπου, έλαβαν την κατάλληλη φροντίδα προκειμένου να συνεχίσουν να αντέχουν τις συνέπειες της φθοράς του χρόνου και της αδυσώπητης μανίας της θάλασσας.
Το έργο αυτό μελετήθηκε προσεκτικά και υλοποιήθηκε με απόλυτη επιμέλεια, ώστε να αποκαταστήσουμε την ασφάλεια, την αισθητική και τη λειτουργικότητα του λιμένα μας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Λιμενικό Ταμείο Πάτμου, τον Πρόεδρο , το δσ, στο οποίο συμμετέχουν και οι Λειψοί με 3 μέλη (δήμαρχος και δύο δημοτικοί σύμβουλοι), τον μηχανικό ΠΕ Γιώργο Καρακατσάνη, καθώς και το συνεργείο του Γιώργου Ψαρά από την Κάλυμνο, που με την εξαιρετική δουλειά τους έφεραν εις πέρας αυτό το έργο.
Ζητούμε συγγνώμη για την όχληση που υπήρξε κατά τη διάρκεια των εργασιών, όμως πιστεύουμε πως το τελικό αποτέλεσμα μας ανταμείβει όλους και γι’ αυτό θα πρέπει όλοι να φροντίσουμε να διατηρήσουμε τις λιμενικές μας υποδομές σε άριστη κατάσταση.
Η βελτίωση και η ασφάλεια του λιμένα μας είναι προτεραιότητα για όλους μας!
Όταν ολοκληρώνεται ένα έργο ξεχνάμε άγχος, κόπο , προβλήματα και το μόνο συναίσθημα που κυριαρχεί είναι αυτό της ικανοποίησης για την επίτευξη ακόμη ενός σημαντικού στόχου!!!
Για τις λεπτομέρειες και την αναγκαιότητα αυτής της συντήρησης οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους!!!

Latest..

Κακοκαιρία Barbara: «Μίνι» αλλά με ραγδαία φαινόμενα στο Βόρειο Αιγαίο – Βροχές, καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι

ΛΕΣΒΟΣ: κακοκαιρία Barbara, όπως προειδοποιεί ο μετεωρολόγος του OPEN Κλέαρχος Μαρουσάκης, φέρνει σύντομη αλλά έντονη μεταβολή του καιρού σε όλη τη χώρα, με το Βόρειο Αιγαίο … [Read More...]

Αναβαθμίζεται ο δρόμος Ταβάρι – Χρούσος: Ένα σημαντικό έργο υποδομής για τη Δυτική Λέσβο

ΛΕΣΒΟΣ: Στη σημασία του έργου που υλοποιείται στο Ταβάρι με την ασφαλτόστρωση στο δρόμο που συνδέει τον οικισμό με την παραλία του Χρούσου, αναφέρεται ο Ειδικός Σύμβουλος του … [Read More...]

Ο θάνατος της γυναίκας στο Πλωμάρι , η επιχείρηση διάσωσης και η αντίσταση του 45χρονου χειριστή

ΛΕΣΒΟΣ: Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα στη θαλάσσια περιοχή του Πλωμαρίου Λέσβου, όταν ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες βυθίστηκε, με … [Read More...]

Οκτώβριος «κλειδί» για τις πληρωμές – Προσπάθεια απεμπλοκής από τη «στάση πληρωμών» του ΟΠΕΚΕΠΕ

ΛΕΣΒΟΣ:   Έξοδο από τη «στάση πληρωμών» που έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στον αγροτικό κόσμο επιχειρεί να δώσει μέσα στον Οκτώβριο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, … [Read More...]