Ομιλία με τον Ομότιμο Καθηγητή Σταύρο Κουμπιά για το “Ιστορικό Γυμνάσιο Χίου”

ΧΙΟΣ :

Ομιλία με τον Ομότιμο Καθηγητή, τ. Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Σταύρο Κουμπιά και με θέμα «Η Μεγάλη Σχολή της Χίου και το Ιστορικό Γυμνάσιον Χίου» θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023, στις 7.00 μ.μ..
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Χίου και διοργανώνεται από το παράρτημα Χίου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, το 1ο Γυμνάσιο Χίου και την Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Χίου «Αδαμάντιος Κοραής».
Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα γίνει η βράβευση των μαθητών της Χίου που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό «ΘΑΛΗΣ» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.
Οι μαθητές που διακρίθηκαν
Σύμφωνα με την ανακοίνωση από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία οι διακριθέντες μαθητές που έλαβαν μέρος στον 83ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ» που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2022 για το νομό Χίου είναι 11 σε σύνολο 67 μαθητών που έλαβαν μέρος.
ΤΑΞΗ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟ
Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΕΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΜΠΟΥ
Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ ΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΟΦΙΑ ΓΥΜΝΑΣ ΚΑΜΠΟΥ
Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΓΥΜΝ ΚΑΜΠΟΥ
Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΟΜΑΖΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΜΠΟΥ
Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΡΑΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ
Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΦΡΡΟΚΑΙ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ 2ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
Οι παραπάνω μαθητές προκρίθηκαν για να συμμετάσχουν στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα « Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ»,
η οποία πραγματοποιήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2023 στη Χίο.

Latest..

Τρεις ανήλικες απέδρασαν από το σπίτι της μητέρας τους στον Βόλο – Τις κρατούσε σε «ομηρία» – Επέστρεψαν στον πατέρα τους στη Ρόδο

ΚΩΣ: Σε δέκα μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου μια 40χρονη γυναίκα για αρπαγή ανηλίκων – Δεν τις επέστρεψε ποτέ στον πατέρα … [Read More...]

Ιατρικός Σύλλογος Κω: Είναι γνωστό ότι τα λαϊκά δικαστήρια αποπροσανατολίζουν και φανατίζουν δημιουργώντας έντονο αίσθημα ανασφάλειας.

ΚΩΣ: Είναι γνωστό ότι τα λαϊκά δικαστήρια αποπροσανατολίζουν και φανατίζουν δημιουργώντας έντονο αίσθημα ανασφάλειας. Οι ιατροί γνωρίζουμε έμπρακτα ότι λύσεις στα προβλήματα … [Read More...]