Όμιλος για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση, από τους τέσσερις πρώην δημάρχους Κω

ΚΩΣ: Αγαπητοί φίλοι,
Μετά το έντονο ενδιαφέρον των συμπατριωτών μας για τους προβληματισμούς και τις απόψεις μας που καταθέσαμε ως το πρώτο κείμενο διαλόγου για την οργανωτική ισχυροποίηση του Δήμου και την αναγκαία σύνταξη του σχεδίου ανάπτυξης για την θωράκιση και την ισχυροποίηση της κοινωνίας μας, καταλήξαμε στην απόφαση της ίδρυσης ενός Ομίλου προβληματισμών, σκέψεων και θέσεων για την προαγωγή και την εμβάθυνση του δημοκρατικού μας πολιτεύματος σύμφωνα με τις συνταγματικές του διατάξεις, και την εμπέδωση και ανάπτυξη των αρχών και των ιδεών της Αυτοδιοίκησης.
Οι πρωτοβουλίες του Ομίλου με την επωνυμία “Όμιλος για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση” θα επικεντρώνονται στην ανάπτυξη προβληματισμών θέσεων και στόχων και την διάδοση των σκοπών του στην κοινωνία μας μέσω κάθε πρόσφορου  έντυπου, προφορικού και γραπτού μέσου.
Βασικά στοιχεία του καταστατικού του Ομίλου είναι:
1.Η συμμετοχή των μελών δεν απαγορεύει τις προτιμήσεις τους και την συμμετοχή τους σε κόμματα και αυτοδιοικητικές παρατάξεις
2.Τα μέλη του εκάστοτε διοικητικού συμβουλίου έχουν ασυμβίβαστο με θέσεις σε Δημοτικά, Περιφερειακά Συμβούλια ή στην Βουλή, όπως επίσης να είναι υποψήφιοι στα ανωτέρω όργανα.
3.Ουσιαστικές υποχρεώσεις των μελών είναι η ετήσια εισφορά τους των 20 ευρώ και η πίστη τους στην αστείρευτη δύναμη των πολιτών που πολλαπλασιάζεται με τις συλλογικές δράσεις. 
Δημοσιεύουμε την απόφαση μας την ημέρα της Εθνικής μας επετείου υπενθυμίζοντας τις παρακαταθήκες των προγόνων μας για την Ελευθερία και την ισότητα και ευελπιστώντας ότι η συμμετοχή των συμπατριωτών μας θα είναι ικανή να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην πρόοδο του νησιού μας.
Εκ μέρους των συναδέλφων π. Δημάρχων Κώστας ΚαΪσερλης.
Σημ. Όσοι συμπατριώτες μας επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορεί να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στις παρακάτω διευθύνσεις. kostaskaiserl@gmail.com
   
fakkosm@gmail.com
  
ntinospap54@gmail.com
  
hgiak.vas@gmail.com

Latest..

“Εν Καλύμνω..τώρα” της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου 2023 -Γνωριμία με την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Ευτυχία Μπίλλη (Νέα Κάλυμνος). (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Δείτε τη διαδικτυακή ενημερωτική εκπομπή «Εν Καλύμνω…τώρα» της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου 2023 Καθημερινά η εκπομπή προβάλλεται από Δευτέρα έως … [Read More...]

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΠΟΥΡΝΙΑΣ: ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΙΟΥ

ΧΙΟΣ : Ο αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, κ. Παντελής Μπουρνιάς με δημόσια δήλωσή του τονίζει την ανάγκη για επένδυση και ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα … [Read More...]