Όμορφες δράσεις από το κατάστημα “Kalymnos Benetton Kids” για την “Παγκόσμια ημέρα Αυτισμού” και την “Παγκόσμια Ημέρα παιδικού βιβλίου” (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Στις 2 Απριλίου η “Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού” και η “Παγκόσμια Ημέρα παιδικού βιβλίου”. Το κατάστημα “Kalymnos Benetton Kids” της Χαράς Κουτούζη και του Νίκου Τζωρτζίνη στον εμπορικό δρόμο στη Πόθια , δείχνοντας την ευαισθησία και τη μεγάλη αγάπη στα παιδιά συμμετέχει με όμορφες δράσεις.
Όπως μας λέει η Χαρά Κουτούζη, ζήτησαν από το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καλύμνου, να τους φτιάξουν ένα κολλάζ για την παγκόσμια ημέρα αυτισμού. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και φιλοτέχνησαν ένα όμορφο κολλάζ που θα στολίσει τη βιτρίνα του καταστήματος για την “Ημέρα Αυτισμού”
Επίσης για την “Παγκόσμια Ημέρα παιδικού βιβλίου” επικοινώνησαν με το γνωστό συγγραφέα παιδικών βιβλίων Ευγένιο Τριβιζά ,ο οποίος έστειλε το βιβλίο του “ΤΟ ΑΥΓΟ ΠΟΥ ΔΕ ΣΠΑΕΙ ΠΟΤΕ” για τα παιδιά της Καλύμνου. Το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 στις 11.00 το πρωί, στο χώρο του Καταστήματος, η Νηπιαγωγός και μέλος της Θεατρικής Ομάδας Καλύμνου Στέλλα Χαραμαντά, θα προβεί στην παρουσίαση αποσπασμάτων από το βιβλίο για τα παιδιά.
Η Χαρά Κουτούζη μίλησε στο φακό του kalymnos-news.gr για τις όμορφες αυτές δράσεις. Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.
Προηγούμενο άρθροΑκριτικό Καστελλόριζο – Άφιξη στο μαγευτικό λιμάνι με το πλοίο “ΣΤΑΥΡΟΣ”

Latest..

Ελάτε το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από τηλεσκόπιο

ΛΕΣΒΟΣ: Δράση κατά την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από το τηλεσκόπιο διοργανώνει το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς η Αστρονομική … [Read More...]

Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά σε επίκαιρη ερώτηση «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

ΚΩΣ: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου» Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής … [Read More...]

Το εστιατόριο «Broadway» στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας I Για 4η χρονιά κέρδισε βραβείο στο θεσμό «Χρυσοί Σκούφοι 2024»

ΚΩΣ: Επτά εστιατόρια της Δωδεκανήσου διακρίθηκαν στα “Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024.  Αξίζει να σημειωθεί ότι τα  32 από τα 85 εστιατόρια της χώρας βρίσκονται στο Νότιο … [Read More...]