Όραμα και Δράση: Η χρεοκοπημένη πλέον ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ

ΚΩΣ: Ήταν τέλος του 2020 όταν το ταμείο της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ άδειασε.

Την παρέλαβαν με 1, 4 εκ. ευρώ και σε δεκατέσσερις μήνες ομολόγησαν, με απαράμιλλη κυνικότητα, ότι αν η επιχείρηση δε λάβει το υπολειπόμενο μετοχικό κεφάλαιο από το δήμο δεν θα έχει να πληρώσει το προσωπικό της!

Νομίζετε ότι το υπολειπόμενο μετοχικό κεφάλαιο που έλαβαν από το δήμο θα αρκούσε; Όχι βέβαια!
Τα παρακάτω στοιχεία αποδεικνύουν ότι παρέλαβαν μια υγιή και αυτόνομη οικονομικά επιχείρηση και την κατάντησαν δημοτικοδίαιτη!
Η χρεωκοπημένη πλέον ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ έλαβε ως έκτακτη επιχορήγηση από το ταμείο του δήμου:
350.000 ευρώ το έτος 2020
550.000 ευρώ το 2021
300.000 ευρώ το 2022
200.000 ευρώ το 2023
Συνολικά με αποφάσεις που λάμβαναν τα μέλη της οικονομικής επιτροπής της δημοτικής αρχής μετέφεραν από το δήμο στην ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ 1.4 εκ ευρώ.
Αν συνυπολογίσουμε και το ένα εκατομμύριο και τετρακόσιες χιλιάδες ευρώ που διέθετε η επιχείρηση στο ταμείο της, τον Σεπτέμβρη του 2019 που ανέλαβαν την διοίκηση πρόκειται πραγματικά περί… άθλου!
Αυτά και όχι μόνον αυτά «κρύβονται» επιμελώς .
Γι αυτό για άλλη μια φορά, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, επέλεξαν και το συγκεκριμένο θέμα που αφορούσε στον Ισολογισμό της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ να συζητηθεί στις 9 το πρωί απουσία σύσσωμης της μειοψηφίας που δεν είναι αρεστή όταν επισημαίνει την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει ο δήμος και τα νομικά του πρόσωπα.
ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Latest..

Μάστιγα οι ψευδείς κατηγορίες για πρώην ζευγάρια. Υπόθεση με πάνω από 100 μηνύσεις στο Βόλο και πάνω από 50 μηνύσεις στην Λήμνο.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]