Οργανωμένες επαφές του Δήμου Λειψών στη διεθνή έκθεση WTM 2023

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Στοχευμένη παρουσία είχε ο Δήμος Λειψών στη διεθνή έκθεση τουρισμού WTM που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο από τις ​6 έως και τις ​8 Νοεμβρίου 2023.  
Με τη βοήθεια της εξειδικευμένης εταιρείας τουριστικού μάρκετινγκ του Δήμου προγραμματίστηκαν εγκαίρως και υλοποιήθηκαν εποικοδομητικές συναντήσεις με έγκυρους ταξιδιωτικούς συντάκτες, επηρεαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τουριστικούς bloggers.
Οι βιώσιμες καινοτομίες, οι παρθένες εξωτικές παραλίες, οι υπαίθριες δραστηριότητες, οι ειδικές μορφές τουρισμού, τα έργα βελτίωσης των υποδομών, το εύρος των τουριστικών υπηρεσιών, οι παραδόσεις, η ιδιαίτερη γαστρονομία, τα ξεχωριστά τοπικά προϊόντα και η καταλληλότητα για διακοπές εκτός τουριστικής αιχμής αποτέλεσαν τον «κορμό» της παρουσίασης του προορισμού στις ενδιαφερόμενες ειδικές ομάδες ενδιαφέροντος.
Παράλληλα εντύπωση προκάλεσαν στους συμμετέχοντες και οι πρόσφατες διεθνείς διακρίσεις του νησιού της μυθικής Καλυψούς σε έγκριτα αγγλόφωνα ΜΜΕ όπως το TheTravel.com και οι Times. «Τα τελευταία χρόνια, έχουν γίνει πολύ σημαντικά βήματα για την ανάδειξη και την ουσιαστική διαφοροποίηση των Λειψών στον τουριστικό “χάρτη”.
Οι ανοδικές επιδόσεις σε όρους αφίξεων και η ανταπόκριση του ταξιδιωτικού κοινού στο “πράσινο” κάλεσμα διακοπών δικαιώνουν τις προσπάθειες μας και μας δίνουν το κίνητρο να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση»,  δήλωσε ο Δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος.          

Latest..

Ελάτε το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από τηλεσκόπιο

ΛΕΣΒΟΣ: Δράση κατά την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από το τηλεσκόπιο διοργανώνει το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς η Αστρονομική … [Read More...]

Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά σε επίκαιρη ερώτηση «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

ΚΩΣ: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου» Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής … [Read More...]

Το εστιατόριο «Broadway» στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας I Για 4η χρονιά κέρδισε βραβείο στο θεσμό «Χρυσοί Σκούφοι 2024»

ΚΩΣ: Επτά εστιατόρια της Δωδεκανήσου διακρίθηκαν στα “Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024.  Αξίζει να σημειωθεί ότι τα  32 από τα 85 εστιατόρια της χώρας βρίσκονται στο Νότιο … [Read More...]