Π. Χριστόφας: Καλή επιτυχία στον Κ. Κολοκοτρώνη

ΛΕΣΒΟΣ:

Τον νέο Διοικητή της 98 ΑΔΤΕ, Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Κολοκοτρώνη, συνάντησε σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου το πρωί ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας.Ο κ. Χριστόφας ευχήθηκε στον Διοικητή για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ενώ επεσήμανε πως ο Δήμος Μυτιλήνης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, θα είναι στο πλευρό και της νέας Διοίκησης ευχόμενος να υπάρχει μια αγαστή συνεργασία.
Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης δήλωσε σχετικά:
«Ως Δήμος Μυτιλήνης καλωσορίζουμε στη Λέσβο και ευχόμαστε καλή επιτυχία στον νέο Διοικητή της 98 ΑΔΤΕ,  Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Κολοκοτρώνη, με τον οποίο είμαστε βέβαιοι πως θα έχουμε μια αγαστή συνεργασία». 

Latest..

Ελάτε το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από τηλεσκόπιο

ΛΕΣΒΟΣ: Δράση κατά την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από το τηλεσκόπιο διοργανώνει το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς η Αστρονομική … [Read More...]

Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά σε επίκαιρη ερώτηση «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

ΚΩΣ: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου» Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής … [Read More...]