Παλαιολόγος Κυριαζής: Απολογισμός θητείας ως Πρόεδρος κοινότητας Καλλιθέας .

ΛΗΜΝΟΣ:
Με αναρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook o Πρόεδρος της κοινότητας Καλλιθέας Παλαιολόγος Κυριαζής κάνει έναν απολογισμό της θητείας του.
Πιο συγκεκριμένα γράφει:

Μία τετραετία κλείνει.

Ως Πρόεδρος της Κοινότητας Καλλιθέας, κατά την τετραετή θητεία μου, συνεργάστηκα με όλους τους αρμόδιους φορείς και εθελοντές κατοίκους, με σκοπό την καλή ποιότητα ζωής στο χωριό μας.

Πέρα από τις εκδηλώσεις που έγιναν πριν την περίοδο του κόβιντ αλλά και την διαχείριση τηςκαθημερινότητας, κάποιες από τις δράσεις που έγιναν είναι :

Καθαρίζουμε κάθε χρόνο την παραλία,

Ένα μέρος του μισθού του προέδρου δίνεται στην Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Καλλιθέας και για ένα μέρος της καθαριότητας του χωριού.

Ευχαριστώ όλους τους αρμόδιους φορείς αλλά και τους χωριανούς για την συνεργασία τους.

Παλαιολόγος Κυριαζής
Πρόεδρος Κοινότητας Καλλιθέας

Ακολουθήστε το LimnosReport.gr – στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Αύξηση της ΚΑΠ, σχολείο Βρίσας και Ειδικός Σχολείο στη συνάντηση Βέρρου με Αν. Υπουργό Εσωτερικών

ΛΕΣΒΟΣ: Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βερρος στο πλαίσιο την παρουσίας του αυτές τις μέρες στην … [Read More...]