Πανελλαδικές 2024: Ανακοινώθηκαν οι βαθμοί των μαθητών -Πού μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματαΠηγή: iefimerida.gr –

ΙΚΑΡΙΑ: Αναρτήθηκαν από το υπουργείο Παιδείας οι βαθμολογίες των Πανελληνίων 2024, βάζοντας τέλος στην αγωνία δεκάδων χιλιάδων υποψηφίων.
Νωρίς το πρωί, «ανέβηκε» η εφαρμογή για τις βαθμολογίες των Πανελλαδικών, ενώ νωρίτερα από το αναμενόμενο, κατά τις 12:20, άνοιξε η πλατφόρμα. Πλέον, οι υποψήφιοι μπορούν να βλέπουν τις επιδόσεις τους.
Βαθμολογίες Πανελλαδικών: Δείτε τα αποτελέσματα
Δείτε τις βαθμολογίες στον παρακάτω σύνδεσμο:https://results.it.minedu.gov.gr
Βαθμολογίες Πανελλαδικών 2024
Οι υποψήφιοι μπορούν να κάνουν αναζήτηση πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τα αρχικά από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.
Οι υποψήφιοι που ακολούθησαν την προβλεπόμενη διαδικασία λαμβάνουν ήδη τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον έχουν ήδη υποβάλει σχετική αίτηση.
Ο υπολογισμός των μορίων
Επιπλέον, αναρτήθηκε και η εφαρμογή υπολογισμού μορίων:
Λήγει η προθεσμία δημιουργίας κωδικών για την υποβολή μηχανογραφικού
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουνίου, είναι η τελευταία ημέρα για τη δημιουργία κωδικών για την υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (Π.Μ.Δ.) για όσους συμμετείχαν στις φετινές Πανελλαδικές.
Όσον αφορά τα Ειδικά Μαθήματα των Πανελληνίων 2024, οι εξετάσεις για τα οποία ολοκληρώνονται σήμερα, η ανακοίνωση των βαθμολογιών αναμένεται την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου θα ακολουθήσει η συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου.

Αναφορικά με τις βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ, αναμένεται να ανακοινωθούν την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, όπως άλλωστε και τα ονόματα των επιτυχόντων.
Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά Άρθρα

Latest..

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ 15 ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΗ ΧΙΟ

ΧΙΟΣ : Τις βραδινές ώρες χθες, ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού που βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιπολία, εντόπισε ένα ύποπτο ταχύπλοο σκάφος, χωρίς φώτα ναυσιπλοΐας, να … [Read More...]

Ο ΣΙΝΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΧΙΟΣ : Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΙΟΥ-Σ.Ι.ΝΟ.ΧΙ. εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: Καθώς οι ανάγκες του νοσοκομείου ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε είναι αυξημένες την ίδια … [Read More...]