Πανελλήνιο συνέδριο στη Μυτιλήνη για τα λιμενικά έργα.

ΛΗΜΝΟΣ: Το 2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΛΙΜΕΝΕΣ, ΜΑΡΙΝΕΣ διοργανώνει από σήμερα 24.08.2023 έως και τις 26.08.2023 η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου .
Αντικείμενο του συνεδρίου είναι η παρουσίαση των σύγχρονων δεδομένων στο χώρο των επιστημών και των τεχνολογιών που σχετίζονται με τις μαρίνες και τις λοιπές λιμενικές τουριστικές εγκαταστάσεις για σκάφη αναψυχής στην Ελλάδα και την Κύπρο, την έρευνα, τον σχεδιασμό, την προστασία, την μελέτη, την κατασκευή και την διαχείριση καθώς επίσης και την προστασία του περιβάλλοντος.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, θα πραγματοποιηθούν οι 32 επιστημονικές εισηγήσεις, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λέσβου, ενώ το Σάββατο θα γίνουν οι τεχνικές επισκέψεις στους λιμένες και μαρίνες Μυτιλήνης και Πλωμαρίου και στο νέο λιμένα Σιγρίου, ενώ θα γίνει και επίσκεψη στο Μόλυβο.
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr – στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Έχουν το τέλος που τους έπρεπε

ΧΙΟΣ : Ανεμομαζώματα, διαολοσκορπίσματα. Έτσι το λένε στο χωριό μου και δεν αφορά μόνο τους τζογαδόρους της τσόχας. Αφορά γενικώς τους σαλταδόρους της ζωής και τους λογής-λογής … [Read More...]