ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ: ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ & ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΠΟΥΔΕΣ

ΧΙΟΣ : Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ως μοναδικό πολυνησιωτικό πανεπιστήμιο με έξι (6) Σχολές και δεκαοκτώ (18) Τμήματα σε έξι (6) νησιά, είναι εκ των πρωτοπόρων στον τομέα της υψηλής εκπαίδευσης, καθώς διακρίνεται για την έντονη ερευνητική δραστηριότητα των τμημάτων του και την επιτυχημένη απορρόφηση των αποφοίτων στην αγορά εργασίας.

Ως σύγχρονος φορέας γνώσης, το ίδρυμα ξεχωρίζει και για τις πολλαπλές διακρίσεις του σε διεθνείς ακαδημαϊκές κατατάξεις. Με πλούσιο διεθνές προφίλ και συνεχώς αυξανόμενη διεθνή κινητικότητα φοιτητών/φοιτητριών, διαθέτει ένα ισχυρό πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus+, που συμβάλλει στην ενίσχυση της διεθνούς διάστασης της εκπαίδευσης που παρέχει.
Τα προγράμματα σπουδών των 6 Σχολών και των 18 τμημάτων είναι σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες των σύγχρονων εργοδοτών, εξασφαλίζοντας ότι οι απόφοιτοι/ες είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας. Σύμφωνα με ενδεικτική έρευνα που διενεργεί σε ετήσια βάση το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το 2023 η επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του ανέρχεται σε ποσοστό 75%.
Οι καθηγητές/καθηγήτριες και οι ερευνητές/ερευνήτριες του Πανεπιστημίου Αιγαίου  επιδεικνύουν υψηλό επίπεδο ακαδημαϊκής αρτιότητας και συμμετοχής σε διεθνείς ερευνητικές προσπάθειες. Παράλληλα η ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Αιγαίου προσφέρει εξατομικευμένες ευκαιρίες σε κάθε φοιτητή/φοιτήτρια, ανάλογα με τις προσωπικές του/της αναζητήσεις και ταλέντα. Με τη στήριξη καθηγητών/καθηγητριών και συμβούλων, οι φοιτητές/φοιτήτριες μπορούν να καλλιεργήσουν τις δεξιότητές τους και να προσαρμόσουν την εκπαιδευτική τους πορεία σύμφωνα με τις ανάγκες και τους στόχους τους.
Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου δίνει μεγάλη έμφαση στην υποστήριξη των φοιτητών και φοιτητριών. Προσφέρει πάνω από 670 κλίνες σε όλα τα νησιά Λέσβο, Λήμνο, Ρόδο, Σάμο, Σύρο και Χίο για δωρεάν στέγαση, που διατίθενται κατά προτεραιότητα σε πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες, με βάση εισοδηματικά κριτήρια. Με τα ίδια κριτήρια το Πανεπιστήμιο παρέχει και δωρεάν σίτιση σε φοιτητές/φοιτήτριες, ενώ για όσους/ες δεν πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια το κόστος είναι μόλις 3 ευρώ την ημέρα, δηλαδή λιγότερο από 100 ευρώ το μήνα.
Η απόλυτη ευτυχία ξεκινά από το να κυνηγά κάποιος τα όνειρά του, και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου υποστηρίζει κάθε βήμα αυτής της πορείας.
Επισκεφτείτε  το  https://www.aegean.gr/ και ανακαλύψτε πώς το Πανεπιστήμιο Αιγαίου μπορεί να βοηθήσει κάθε φοιτητή και φοιτήτρια να πετύχει τους στόχους του.
Δήλωσε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο μηχανογραφικό σου! Ανακάλυψε και άνοιξε τα φτερά σου – το μέλλον σου ξεκινά εδώ!

Latest..

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ 15 ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΗ ΧΙΟ

ΧΙΟΣ : Τις βραδινές ώρες χθες, ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού που βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιπολία, εντόπισε ένα ύποπτο ταχύπλοο σκάφος, χωρίς φώτα ναυσιπλοΐας, να … [Read More...]

Ο ΣΙΝΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΧΙΟΣ : Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΙΟΥ-Σ.Ι.ΝΟ.ΧΙ. εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: Καθώς οι ανάγκες του νοσοκομείου ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε είναι αυξημένες την ίδια … [Read More...]