ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤ. ΜΙΧΑΗΙΛΙΔΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΘΕΤΕΙ ΩΣ ΟΡΓΑΝΟ

ΧΙΟΣ :
Πριν από λίγη ώρα η Νομαρχιακή Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας ευρισκόμενη προφανώς σε πανικό μετά την αποχώρηση από το κόμμα του Στ. Μιχαηλίδη εξαιτίας των όσων συνέβησαν στη συγκρότηση του τοπικού ψηφοδελτίου και οδήγησαν στο κόψιμό του εξέδωσε ανακοίνωσε κατά του Στ. Μιχαηλίδη που την εκθέτει ανεπανόρθωτα.

Καταρχάς εδώ και πάνω από ένα μήνα μέσω στελεχών του Ν. Μηταράκη είχε γίνει γνωστό ποια άτομα θα είναι οι ανθυποψήφιοί του. Επιπρόσθετα ο Μ. Κόντουδης, μέλος της Νομαρχιακής της Νέας Δημοκρατίας με δήλωση που έκανε στη Chiospress αδειάζει το όργανο, αναφέροντας ότι ουδέποτε συνεδρίασε για να παρθεί απόφαση για να βγει αυτή η ανακοίνωση και κάνει λόγο για μικροπολιτικά παιχνίδια που δεν συμφωνεί και τα οποία απλά πολώνουν πολιτικά. Τέλος πρέπει να σημειωθεί ότι στη Νομαρχιακή Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας αυτή τη στιγμή μετέχουν άτομα που προέρχονται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Χίου:
Μνημείο προσωπικής υποκρισίας και καιροσκοπισμού η δήλωση Σταύρου Μιχαηλίδη.
Ο πολιτευτής Σταύρος Μιχαηλίδης, ο οποίος τιμήθηκε ήδη τρεις φορές ως υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, επιβεβαιώνει με τη δήλωσή του, ότι ζήτησε εκ νέου να είναι υποψήφιος Βουλευτής και πάλι με τη Νέα Δημοκρατία.
Κατά συνέπεια, αποδέχεται στην πράξη την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, πολιτική η οποία προχώρησε όλα τα μεγάλα έργα του νησιού μας μετά από δεκαετίες, αντιμετώπισε τις προκλήσεις του μεταναστευτικού με επιτυχία, εξασφάλισε τον νησιωτικό ΦΠΑ αποσυνδέοντας τον από τις μεταναστευτικές ροές.
Ο Σταύρος Μιχαηλίδης, μέχρι και πριν λίγες εβδομάδες εκθείαζε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και καλούσε τον κόσμο να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία απέναντι στην ιδεοληψία της απλής αναλογικής, που εκφράζεται από την αντιπολίτευση.
Η κοινωνία καταλαβαίνει. Δεν τρώει κουτόχορτο.
Αναφορικά με τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας για τις επικείμενες εκλογές, όπως γνωρίζετε, δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από στελέχη που τίμησαν την παράταξη στο παρελθόν αλλά και με πολλά νέα στελέχη με αξιόλογη επαγγελματική και πολιτική διαδρομή.
Βάσει της υποχρεωτικής ποσόστωσης του εκλογικού νόμου, η παράταξη δύναται να επιλέξει για υποψήφιους, πέραν του ήδη εκλεγμένου βουλευτή, έναν ακόμη άνδρα και δυο γυναίκες. Ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον για τις θέσεις των υποψηφίων, υπερβαίνει τις διαθέσιμες θέσεις. Σε κάθε περίπτωση, η παράταξη θα κάνει επιλογές στοχεύοντας προς το μέλλον.

Latest..

Ιατρικός Σύλλογος Κω: Είναι γνωστό ότι τα λαϊκά δικαστήρια αποπροσανατολίζουν και φανατίζουν δημιουργώντας έντονο αίσθημα ανασφάλειας.

ΚΩΣ: Είναι γνωστό ότι τα λαϊκά δικαστήρια αποπροσανατολίζουν και φανατίζουν δημιουργώντας έντονο αίσθημα ανασφάλειας. Οι ιατροί γνωρίζουμε έμπρακτα ότι λύσεις στα προβλήματα … [Read More...]

ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΕ 310 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ Η ΔΕΥΑΝΧ – ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ

ΧΙΟΣ : Σε μεγάλη περιοχή του Δήμου μας, η υπηρεσία της ΔΕΥΑΝΧ ξεκίνησε, με βάση τον κανονισμό της, να κλείνει υδρόμετρα λόγω χρέους. Ο αριθμός των υδρομέτρων που κλείνουν είναι … [Read More...]