Πάνοπλοι αστυνομικοί έκαναν έξωση την Ι. Κολοβού και χτύπησαν τους διαδηλωτές

ΛΕΣΒΟΣ:

Την Τετάρτη το πρωί, η αστυνομία σε συνεργασία με έναν δικαστικό επιμελητή επισκέφθηκαν το σπίτι της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού. Η δημοσιογράφος είχε χάσει το σπίτι της σε πλειστηριασμό και ήταν αναγκαίο να της εκτελέσουν την έξωση.Κόσμος έχει μεταβεί για συμπαράσταση στο σπίτι της, που είχε βγει σε πλειστηριασμό και έχει αγοραστεί, στου Ζωγράφου.
Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ χωρίς ωστόσο να παρατηρείται πλήθος πολιτών στο σημείο ή να επικρατεί ένταση.
Ντροπή και αίσχος!
Δεκάδες πάνοπλοι αστυνομικοί επιστρατεύτηκαν για να βγάλουν από το σπίτι της τη χαμηλοσυνταξιούχο Ιωάννα Κολοβού, όπως φαίνεται στο video του 902.gr.
«Φυσούνα, φυσούνα» φωνάζουν οι αστυνομικοί και ρίχνουν χημικά απέναντι στους διαδηλωτές, ενώ στην κυριολεξία τραβολογούν την Ι. Κολοβού και τον γιο της για να τους συλλάβουν.
Δείτε τα βίντεο:

Latest..

Το παραδοσιακό πανηγύρι στον αυλόγυρο του ΙΝ Αγίου Νικολάου Πόθιας, μετά τον εσπερινό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.(video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Παράταση προθεσμίας για τις αιτήσεις επιχορήγησης Πολιτιστικών – Αθλητικών Συλλόγων & Σωματείων

ΣΑΜΟΣ: Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για παροχή χρηματικής επιχορήγησης πολιτιστικών – αθλητικών συλλόγων και σωματείων για δράσεις – … [Read More...]