Ο Παντελής Ζερβός προσκεκλημένος στο Campbell Ohio από Καλύμνιους αποδήμους για φωτογράφηση-βιντεοσκόπηση γάμου! (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Στο Campbell Ohio της Αμερικής ,στην πόλη όπου ζουν περισσότεροι από 8.000 Καλύμνιοι, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο φωτογράφος αλλά και προπονητής της ομάδας ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ Παντελής Ζερβός. Οι λόγοι του ταξιδιού του επαγγελματικοί, αφού Καλύμνιοι ομογενείς που διαμένουν στο Campbell Ohio τον προσκάλεσαν, για να καλύψει ένα γάμο, από πλευράς φωτογράφησης και βιντεοσκόπησης.
Η παραμονή του στο Campbell Ohio,συνέπεσε και με τις επετειακές εκδηλώσεις των εκατό(100) ετών από την ίδρυση του ομογενειακού συλλόγου “ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ”, παράλληλα με τις εργασίες της Πανκαλυμνιακής συνάντησης εκπροσώπων Συλλόγων Αμερικής, στο Cambell Ohio. Όλες αυτές τις εκδηλώσεις κλήθηκε να καλύψει ο Παντελής Ζερβός.
Τον Παντελή Ζερβό συναντήσαμε μετά την επιστροφή του και μας μίλησε για το ταξίδι αυτό, τις εντυπώσεις τους, τις όμορφες εμπειρίες και στιγμές που έζησε, τη θερμή φιλοξενία που έτυχε.
Δείτε τα όσα μας είπε στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.
17-12-2023 Ο Παντελής Ζερβός μιλάει για την εμπειρία του στο Οχάϊο της Αμερικής
Watch this video on YouTube

Latest..

Νορβηγία: Αναμένεται σήμερα η αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]