Γ. Παππάς: συνάντηση με την Υφ. Παιδείας, για τα ολιγοθέσια δημοτικά σχολεία σε κοινότητες της Ρόδου και στην Κάλυμνο

ΚΩΣ:

Γ. Παππάς: συνάντηση με την Υφ. Παιδείας, για τα ολιγοθέσια δημοτικά σχολεία σε κοινότητες της Ρόδου και στην Κάλυμνο.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Γιάννης Παππάς,  πραγματοποίησε συνάντηση με την Υφυπουργό Παιδείας, κα Ζέττα Μακρή, σχετικά με το ζήτημα που δημιουργήθηκε στις κοινότητες της Ρόδου και στην Κάλυμνο, με τα ολιγοθέσια δημοτικά σχολεία.
Αποτελεί πάγια πολιτική του Υπουργείου Παιδείας, όπως δήλωσε και η Υφυπουργός, κα Ζέττα Μακρή, πως η αντιμετώπιση των προβλημάτων πρέπει να γίνεται με προσοχή και οι νόμοι να εφαρμόζονται χωρίς υπερβολές κι αδικίες.
Ο κ. Παππάς ανάφερε, πως η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ανταποκρίνονται θετικά στα δίκαια αιτήματα των κατοίκων της Ρόδου και της Καλύμνου, αντιλαμβανόμενοι τα ζητήματα που δημιουργούνται λόγω της νησιωτικότητας.

 
Από το Γραφείο Τύπου

Latest..

Οι γιατροί της Κω προσβεβλημένοι από την στάση των τοπικών αρχών που συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη με το υπ. υγείας | «Κατεβάζουν ρολά» την Τετάρτη

ΚΩΣ: Αναμένεται να «κατεβάσουν ρολά» οι Ιατροί της Κω την Τετάρτη 24 Ιουλίου . «Άδικη η στάση της περιφέρειας , της Ένωσης … [Read More...]