Με πάρα πολύ κόσμο, θερμούς εναγκαλισμούς και χειροκροτήματα η ομιλία του Μάνου Κόνσολα στον Ορφέα | «Η Κώς έπαψε να είναι διάδρομος δουλεμπόρων και ξέφραγο αμπέλι…

ΚΩΣ:

Με πάρα πολύ κόσμο, θερμούς εναγκαλισμούς και χειροκροτήματα ολοκληρώθηκαν οι προεκλογικές συγκεντρώσεις ενόψει των εκλογών της Κυριακής 21 Μαΐου, με την δυναμική ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή Δωδεκανήσου Μάνου Κόνσολα απόψε στον κατάμεστο από κόσμο κινηματογράφο Ορφέα.
Ο Μάνος Κόνσολας μίλησε από καρδιά για τη σχέση που έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια με τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά από άκρους εις άκρο σε όλη τη Δωδεκάνησο.
Μίλησε κυρίως για τον τουρισμό και τος δυνατότητες ανάπτυξης του, για τον πρωτογενή τομέα που χρειάζεται στήριξη και ενίσχυση. για τα προβλήματα της υγείας στα οποία είναι δεδομένη η προτεραιότητα και την επίλυση όλων των προβλημάτων με τη συνεργασία όλων (παρόντες ήταν οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών).
Ειδική αναφορά έκανε στο μεταναστευτικό και την  εξάλειψη του μεγάλου προβλήματος της Κω τα περασμένα χρόνια «Η Κώς έπαψε να είναι διάδρομος δουλεμπόρων και ξέφραγο αμπέλι…Latest..

Ανοιχτή συγκέντρωση του Ν. Ανδρουλάκη στη Ρόδο – Πλήθος κόσμου στην ομιλία του (φωτογραφίες + βίντεο)

ΚΩΣ: Η παράταξη του ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει «η πραγματική εναλλακτική που χρειάζεται ο ελληνικός λαός» τόνισε κατά την ομιλία του στη Ρόδο σήμερα το βράδυ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος … [Read More...]