Η παραχώρηση του δημοτικού γηπέδου 5Χ5 στη Χώρα Καλύμνου για χρήση από το 3ο Γυμνάσιο (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Μετά από σχετικό αίτημα του 3ου Γυμνασίου Χώρας ,που γειτνιάζει με το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5, το Δημοτικό Συμβούλιο Καλυμνίων στη συνεδρίαση του στις 20 Μαρτίου 2023,αποφάσισε ομόφωνα :

  1. Τη δωρεάν παραχώρηση χρήσης του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου 5×5 Χώρας Καλύμνου στο 3ο Γυμνάσιο για τις ανάγκες του μαθήματος Φυσικής Αγωγής, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08:00 έως 14:00, με την προϋπόθεση να το φροντίζουν για το διατηρούν καθαρό.
  2. Ο σκοπός της παραχώρησης είναι η χρήση του από το σχολείο για τις καθημερινές αθλητικές δραστηριότητες των μαθητών, αφού ο χώρος του σχολείου δεν καλύπτει τις ανάγκες αυτές.

Σήμερα Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 πρωί, ο Δήμαρχος Ιωάννης Μαστροκούκος επισκέφτηκε το 3ο Γυμνάσιο Χώρας και ενημέρωσε το Εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μαθητές για την απόφαση παραχώρησης του γηπέδου και τη σημασία προστασίας και συντήρησης του, ενώ παρέδωσε στη Διευθύντρια του Γυμνασίου Μαρία Γεροστάθη τα κλειδιά του γηπέδου.
Από το 3ο Γυμνάσιο Χώρας Καλύμνου εκδόθηκε η παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή
Το Δήμαρχο Ιωάννη Μαστροκούκο συναντήσαμε στο Δημαρχιακό Μέγαρο και μας μίλησε για την απόφαση παραχώρησης για χρήση, του ανακαινισμένου πριν 6 μήνες, γηπέδου 5Χ5, στο 3ο Γυμνάσιο Χώρας, το οποίο είναι όμορο και μετά από αίτημα του, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08:00 έως 14:00,με την προϋπόθεση να το φροντίζουν και να το διατηρούν καθαρό, προκειμένου αποφευχθούν οι απαράδεκτες καταστάσεις και φαινόμενα που επικρατούσαν τα προηγούμενα χρόνια.
Επίσης αναφέρθηκε στην εξουσιοδότηση που έλαβε από το ΔΣ για εξεύρεση ιδιώτη και τον τρόπο που θα αναλάβει καθημερινά από τις 16:00- 22:00 καθώς και τα Σαββατοκύριακα την επίβλεψη και φροντίδα του γηπέδου,
Δείτε τα όσα μας είπε ο Γιάννης Μαστροκούκος στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαΐλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

Latest..

Κοινό μήνυμα από Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και Κυριάκο Μητσοτάκη κατά ακραίων φωνών – Στην επίθεση ο Βελόπουλος

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]