Η παράδοση της οικογένειας Τεζάρη συνεχίζεται με τη Βίκη, 4η γενιά, να ακολουθεί το επάγγελμα οδηγού ΤΑΧΙ.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Η παράδοση της οικογένειας Τεζάρη, με ιστορία που φθάνει τα 80 χρόνια στο χώρο των ΤΑΧΙ, στην Κάλυμνο, συνεχίζεται με την γενιά και συγκεκριμένα με τη νεαρή Βίκη, κόρη του Γιώργο Τεζάρη, να ακολουθεί το επάγγελμα οδηγού ΤΑΧΙ.
Η Βίκη πήρε το επαγγελματικό δίπλωμα της οδηγού ΤΑΧΙ συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση και το επάγγελμα του Προπάππου της Γιώργου, του παππού της Νικόλα, και του πατέρα της Γιώργου.
Αξίζει να κάνουμε αναφορά στην οικογένεια Τεζάρη, που συνεχίζουν και τώρα με την 4η γενιά.
Ο  Γιώργος Τεζάρης στην φωτογραφία, ήταν από τους πρώτους αυτοκινητιστές της Καλύμνου.
Στα χνάρια του, ο γιός του Νικόλας ,που στα 19 του χρόνια έγινε και αυτό οδηγός. Δραστήριος και δυναμικός ο Νικόλας το 1968 απέκτησε το δικό του TAXI ένα αμερικάνικο Πλίμουθ, ενώ διετέλεσε πρόεδρος του Σωματείου αυτοκινητιστών για μία δεκαετία. Μετά  είχε φέρει ένα σύγχρονο Μερσεντές από Βέλγιο σε γαλανό χρώμα και πάντα τον έκλειναν να το πάει στολισμένο σε γάμους και γύρους του νησιού . Ο Νικόλας πριν πάρει το δικό του TAXI οδήγησε τρία διαφορετικά TAXI του πατέρα του.
H οικογενειακή παράδοση συνεχίστηκε με το Γιώργο Τεζάρη ,γιός του Νικόλα , που ερχόμενος από Αμερική  αγόρασε μια Μερσεντες Ε 300 που οδηγούσε  ο πατέρας του. Όταν ο Γιώργος ως 3η γενιά ανέλαβε αυτός, έγινε Πρόεδρος του Σωματείου και επί εποχής του έγιναν μεγάλες μεταβολές. Παρά τις αρχικές αντιρρήσεις, τελικά έπεισε ότι τα αγοραία έπρεπε να γίνου ΤΑΧΙ . Μάλιστα έφερε ΤΑΧΙ από Κω για να μετρήσουν της διαδρομές. Τελευταία προσπάθεια του ήταν να γίνουν και στην Κάλυμνο τα radio taxi .
Και πάμε τώρα στην 4η γενιά με τη νεαρή Βίκη Τεζάρη ,κόρη του Γιώργου, που συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση Ο επόμενος από την 4η γενιά θα είναι ο αδερφός σου ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΤΕΖΑΡΗΣ
Εμείς να ευχηθούμε στη νεαρή Βίκη καλές διαδρομές!

Latest..