Παράρτημα Ερυθρού Σταυρού: Μοιράζουν νερό στους τουρίστες στο τελωνείο (video)

ΧΙΟΣ :

1.500 μπουκαλάκια νερό θα μοιράσουν το πρωί του Σαββάτου, και κάθε Σάββατο του Αυγούστου, τα μέλη του παραρτήματος Χίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Τελωνείο.
Υπολογίζεται πως και σήμερα θα έρθουν με τα 6 σκάφη της γραμμής, περί τους 1200 επισκέπτες από την Τουρκία, οι οποίοι θα αναγκαστούν να περιμένουν αρκετή ώρα κάτω από τον ήλιο.
Ετσι αποφάσισαν από τον Ερυθρό Σταυρό να προχωρήσουν σε αυτό το μέτρο, διαπιστώνοντας ότι δεν έχουν πολλοί τη δυνατότητα να προμηθευτούν όσο περιμένουν ούτε ένα μπουκαλάκι να δροσιστούν.
Τα νερά τα προσφέρει ιδιώτης επιχειρηματίας από την περιοχή του Μέγα Λημνιώνα, που ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Ερυθρού Σταυρού, αφού από το Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στο αίτημα.
Ας το δουν πάντως από Δήμο, Περιφέρεια αλλά και Φορέα Τουρισμού…

Προηγούμενο άρθροΒρονταδούσικο γλέντι και θέατρο από το ΦΟΒ (video)Επόμενο άρθρο«Αλληλοκαρφώματα» μέσω διαρροών για την έξοδο Μηταράκη απ’ την κυβέρνηση

Latest..

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας μέχρι και 6 βαθμών Κελσίου – Οι περιοχές με βροχές και καταιγίδες

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]