Παρασκευή και Σάββατο γεμίζουμε «Το καλάθι της Αγάπης» στη Μυτιλήνη

ΛΕΣΒΟΣ:

Το Περιφερειακό Τμήμα Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο πλαίσιο της δράσης «Το καλάθι της Αγάπης» που υλοποιεί, συγκεντρώνει τρόφιμα τα οποία θα διατεθούν σε ευάλωτες οικογένειες ενόψει του Πάσχα, καθώς επίσης και στο Κοινωνικό Συσσίτιο της Ιεράς Μητρόπολης Μυτιλήνης, Ερεσού & Πλωμαρίου. Για το σκοπό αυτό εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα βρίσκονται έξω από Σούπερ Μάρκετ «My Market», «ΑΒ» (Σμύρνης 5), «Σκλαβενίτης» και «Μασούτης» (Οδυσσέα Ελύτη) στην πόλη της Μυτιλήνης την Παρασκευή 19 & το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 (10 π.μ. έως 6 μ.μ.)
Στο πλαίσιο της δράσης αυτής καλούμε τις επιχειρήσεις του νησιού, αλλά και τους πολίτες που επιθυμούν να ενισχύσουν την προσπάθεια μας με την δωρεάν διάθεση συσκευασμένων τροφίμων όπως γάλα (συμπυκνωμένο), ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη, λάδι, κονσέρβες, μπισκότα, παιδικές τροφές, χυμοί κλπ., να επικοινωνήσουν με το Γραφείο του Περιφερειακού Τμήματος από Δευτέρα έως Παρασκευή 8 π.μ. – 2 μ.μ. στο τηλ. 2251029480.
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συμπληρώνει φέτος 147 χρόνια αδιάκοπης εθελοντικής δράσης & προσφοράς βοήθειας προς τον συνάνθρωπο.  

Latest..

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΙΟΥ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΛΙΑΜΕΝΑΚΗ

ΧΙΟΣ : Σοβαρές καταγγελίες για προβλήματα διαφάνειας στον Δήμο Χίου έχουν ανακύψει πρόσφατα, καθώς ο απερχόμενος δήμαρχος, Σταμάτης Κάρμαντζης και ο Γιώργος Κλιαμενάκης, με άρθρο … [Read More...]

Σάββατο 1 Ιουνίου στις 19:00,«Η άγνωστη γεωπολιτική της Ελληνικής Επανάστασης», στο “Μαρούλα” .

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]