Παρατείνεται μέχρι και Σεπτέμβριο η παραμονή Οπλίτη Θητείας, Πτυχιούχου Ιατρικής στο Περιφερειακό Ιατρείο Ψερίμου. -Την ικανοποίηση τους εκφράζουν οι μόνιμοι κάτοικοι.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Σύμφωνα με πληροφορίες του kalymnos-news.gr παρατείνεται μέχρι και το Σεπτέμβριο 2024 η παραμονή Οπλίτη Θητείας Πτυχιούχου Ιατρικής στο Περιφερειακό Ιατρείο Ψερίμου.
Να θυμίσουμε ότι με απόφαση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας  Γιάννη Κεφαλογιάννη, έπειτα από σχετικό αίτημα του Υπουργείου Υγείας είχε τοποθετηθεί στις 9 Μαΐου 2024 ο οπλίτης θητείας, πτυχιούχος Ιατρικής Γρηγόρης Μπεντελιάνι για την υγειονομική κάλυψη της κενής ιατρικής θέσης στο Περιφερειακό Ιατρείο Ψερίμου. Απόφαση που περιλάμβανε και άλλα ΠΙ μικρών νησιών.
Όπως είχε δηλώσει ο  Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης: «Οι αποφάσεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων και αποτελούν ένα πολύ μικρό κλάσμα της συνολικής προσφοράς τους στον τομέα της Δημόσιας Υγείας, αποδεικνύοντας ότι βρίσκονται πάντα στο πλευρό της κοινωνίας, όπου και όποτε παραστεί ανάγκη. Καλύπτουμε τις ανάγκες των ακριτικών μας περιοχών και διασφαλίζουμε την ισότιμη πρόσβαση των κατοίκων στο ύψιστο αγαθό της υγείας.»
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr o οπλίτης Ιατρός Γρηγόρης Μπεντελιάνι εκτελεί άψογα τα καθήκοντα του, βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στο πλευρό των μόνιμων κατοίκων και των επισκεπτών της Ψερίμου εφόσον χρειαστούν υγειονομική περίθαλψη. Με μόνιμους κατοίκους της Ψερίμου που μιλήσαμε, μας είπαν ότι είναι είναι πολύ ευχαριστημένοι και εκφράζουν την πλήρη ικανοποίηση τους για την ιατρική κάλυψη που παρέχεται από τον Οπλίτη Ιατρό.

Latest..

Από τον αρχιερατικό εσπερινό στον εορτάζοντα Ενοριακό ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Πόθιας Καλύμνου (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Γιάννης Χατζηγιάννη, Παναγιώτης Καλατζή και Θανάσης Καπάτος τιμήθηκαν στο Αναγνωστηρίο Αγιάσου – Αναβίωση εθίμων Κάψαλα και Κλήδονας

ΛΕΣΒΟΣ: Συνεχίζοντας τη διοργάνωση εκδηλώσεων απόδοσης τιμής σε παλιούς εν ζωή ευρισκόμενους ερασιτέχνες πρωταγωνιστές του λαϊκού μας θεάτρου, την Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, … [Read More...]