Παρουσίαση 4 υποψηφίων με την Παράταξη “ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” του Ι.Μαστροκούκου

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Παρουσίαση 4 υποψηφίων με την Παράταξη “ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” του Ι.Μαστροκούκου.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ                      ΚΑΛΥΜΝΟΣ 10/9/2023        
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να σας παρουσιάσουμε τους παρακάτω υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους ,με την Παράταξή μας.

  • Σκυλλάς Μικές
  • Τρικοίλη Μαρία
  • Τρουμουλιάρη Μαρία
  • Χανάκη Μαρία

Αγαπητοί/ες Συμπατριώτες/σες,
με την ψήφο σας,  γίνετε και σεις μέρος της Αλλαγής!
ΣΚΥΛΛΑΣ ΜΙΚΕΣ
Ελαιοχρωματιστής. Έγγαμος με την αείμνηστη Φανερωμένη Χαλκιδιού. Απέκτησαν τρία θαυμάσια παιδιά, που με την σειρά τους δημιούργησαν τις δικές τους οικογένειες.
Η οικογένεια του Μικέ μπορώ να πω ότι είναι πρότυπο παραδοσιακής Καλύμνικης οικογένειας και έχει αναπτύξει σπουδαία δραστηριότητα.
Δημιούργησαν το μουσείο- «καλύμνικο σπίτι», με μεγάλη συμβολή στην διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και την προβολή του νησιού μας.
Το βιβλίο «Για σφουγγάρι για τομάρι» της αείμνηστης Φανερούλας, έχει καταγράψει την σφουγγαροδουλειά παρακαταθήκη για τις μελλοντικές γενιές.
Χωρίς πολλά λόγια, ο Μικές συνεχίζει την προσφορά του για το νησί του.
ΤΡΙΚΟΙΛΗ ΜΑΡΙΑ του Νικολάου και της Υπαπαντής.
Φοιτήτρια Σχολής Μαθηματικών, Πανεπιστημίου Πατρών.
Η συμμετοχή νέων ανθρώπων στα κοινά , αποτελεί ελπίδα για τον τόπο και τα αδιέξοδα του.
ΤΡΟΥΜΟΥΛΙΑΡΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ
Τελείωσε το Τεχνικό Λύκειο Καλύμνου και είναι απόφοιτος του ΙΕΚ ,τμήματος πληροφορικής.
Τέκνο τρίτεκνης οικογένειας. Σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Έχει δύναμη, μεράκι και θέληση για προσφορά. Η Παράταξη ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ την εκφράζει και πιστεύει ότι όλοι μαζί θα  συμβάλουμε για  να πάει η Κάλυμνος μπροστά
ΧΑΝΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Ιωάννη και Λουκίας .
Γεννήθηκε στην Αδελαίδα της Αυστραλίας. .Απόφοιτος του 2ου ΤΕΛ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ πήρε πτυχίο στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ -ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Συνέχισε τις σπουδές της στον χώρο της αισθητικής και παράλληλα εργαζόταν στην εστίαση ως υπεύθυνη καταστημάτων.  Είναι μητέρα δύο παιδιών ,της Λουκίας Ελπίδας φοιτήτριας της κτηνιατρικής σχολής του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΊΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ και του Σάκη απόφοιτου ΤΕΦΑΑ του ίδιου πανεπιστημίου. Από  τα σχολικά της χρόνια ασχολούνταν με τα κοινά και τον εθελοντισμό. Το 2005 εγκαταστάθηκε μόνιμα στο νησί της ΚΑΛΥΜΝΟΥ και παραμένει έως σήμερα από επιλογή. Συμμετείχε  σε συλλόγους όπως ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Σχολείου Πανόρμου, γονέων και κηδεμόνων 3ου Γυμνασίου, μέλος του ΔΣ Ένωσης πολιτών Χώρας και για δύο χρόνια πρόεδρος του φιλοζωικού συλλόγου HANDS OF KALYMNOS όπου παραμένει μέχρι σήμερα ως ενεργό μέλος και εθελόντρια. Είναι ιδιωτική υπάλληλος στον τομέα του τουρισμού. Η αγάπη της για την Κάλυμνο και η επιθυμία της για προσφορά την ώθησαν να συμμετάσχει στην παράταξη του κου Μαστροκούκου για ένα καλύτερο και ποιοτικότερο αύριο.

Latest..

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΠΟΥΡΝΙΑΣ: ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΙΟΥ

ΧΙΟΣ : Ο αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, κ. Παντελής Μπουρνιάς με δημόσια δήλωσή του τονίζει την ανάγκη για επένδυση και ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα … [Read More...]