Παρουσίαση γαστρονομίας και τοπικών προϊόντων των νησιών του Β. Αιγαίου στην Αθήνα στις 7/12

ΣΑΜΟΣ: Μια εκδήλωση παρουσίασης της γαστρονομίας και των τοπικών προϊόντων της Σάμου και των υπολοίπων νησιών του Β. Αιγαίου διοργανώνει την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στην Αθήνα η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.
Την εκδήλωση θα επιμεληθεί και θα παρουσιάσει τηλεοπτική σεφ και παρουσιάστρια δημοφιλών εκπομπών μαγειρικής κ. Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία θα παρουσιάσει τα παραδοσιακά διατροφικά προϊόντα των νησιών της Π.Β.Α., καθώς και χαρακτηριστικά παραδοσιακά πιάτα που βασίζονται σε τοπικά προϊόντα των νησιών.
Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 18:00 στο περίπτερο της Περιφέρειας Β. Αιγαίου στην έκθεση ATHENS INTERNATIONAL TOURISM & CULTURE EXPO 2023, όπου η Περιφέρεια θα συμμετάσχει από 6 έως 8 Δεκεμβρίου.
Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί περισσότεροι από 100 διεθνείς buyers (tour operators, τουριστικά πρακτορεία) της έκθεσης, αλλά και Έλληνες δημοσιογράφοι.
Τέλος η εκδήλωση θα προβληθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, με σκοπό την ανάδειξη τοπικών προϊόντων και προβολή στο ευρύ κοινό των παραδοσιακών συνταγών των νησιών.

Latest..

Μαρίνα Σάττι στην Eurovision 2024: «Στην σκηνή μαζί της θα βρίσκονται ένα κορίτσι και τρία αγόρια»

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]