Πασχαλινά γεύματα αγάπης στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής από Δήμο Καλυμνίων.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Γεύματα αγάπης προσφέρθηκαν στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, το Μεγάλο Σάββατο.
Τα γεύματα αποτελούν ένα ελάχιστο δείγμα σεβασμού και ευγνωμοσύνης προς όσες και όσους υπηρετούν στην πρώτη γραμμή στα νησιά του Αιγαίου, από τα Δωδεκάνησα μέχρι και τη Λέσβο. Τα πλούσια γεύματα προσφέρθηκαν σε στελέχη που υπηρετούν σε σκάφη του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. και σε Λιμενικές Αρχές σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λέρο, Κω, Ρόδο, Ηράκλειο και Χανιά.
Στην Κάλυμνο μετά από συνεννόηση με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Παππά, ο Δήμος Καλυμνίων πρόσφερε τα γεύματα αγάπης στο Λιμεναρχείο Καλύμνου για να μοιραστούν στα πληρώματα των σκαφών που εδρεύουν στο νησί και περιπολούν στην περιοχή μας.
Τα πασχαλινά γεύματα αγάπης παρέδωσαν οι Αντιδήμαρχος Πόπη Κουτούζη και η Αντιδήμαρχος Χρυσοβαλάντη Καναβούρη.

Latest..

Επιστολή προς μαθητές/μαθήτριες της Γ΄Λυκείου των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Β.Αιγαίου

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]