Παστουρωμένο ζώο στη Χαραμίδα Λέσβου – Σχηματίστηκε δικογραφία

ΛΕΣΒΟΣ:

Στις 24 Μαΐου 2024, η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης ενημερώθηκε από περαστικό για ένα παστουρωμένο ζώο στη Χαραμίδα Λέσβου. Τι κι αν λέει -χρόνια τώρα!- η Ελληνική νομοθεσία ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να περιορίζεται η φυσιολογική κίνηση κάθε είδους ζώου; Κάποιοι δεν εννοούν να βάλουν μυαλό!
Σε συνεργασία με τον αυτότη μάρτυρα, απευθυνθήκαμε λοιπόν στην ειδική Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας κατά της κακοποίησης των ζώων (τηλ. 10410), στέλνοντας τις φωτογραφίες και τις συντεταγμένες του άτυχου ζώου. Και σήμερα (6/6) ενημερωθήκαμε ότι το ΑΤ Μυτιλήνης εντόπισε την περίπτωση και σχηματίστηκε δικογραφία κατά του καλού “ιδιοκτήτη”!
Μην σιωπάτε! Μην φοβάστε! Αυτοί που θα πρέπει να φοβούνται είναι όσοι βασανίζουν τα ανυπεράσπιστα ζώα ακριβώς γιατί πιστεύουν ότι κανείς μας δεν θα αντιδράσει! 

Latest..

Διεθνές Φεστιβάλ Οικολογικού Ντοκιμαντέρ BIFED Λήμνος. Απόψε στις 21:00 στην πλατεία Λιβαδοχωρίου η βραβευμένη ταινία “Breaking Social”.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]