Πατέρας και γιος νεκροί στο σπίτι τους επί δύο μήνες

ΛΕΣΒΟΣ:

Δύο άνδρες νεκρούς εντόπισαν οι αρχές στην Θεσσαλονίκη όταν άνοιξαν την πόρτα ενός διαμερίσματος μετά από κλήση ενοίκου.Σύμφωνα με το thestival.gr, οι δύο άνδρες, πατέρας και γιος ήταν νεκροί για τουλάχιστον δύο μήνες μέσα στο διαμέρισμά τους σε πολυκατοικία επί της οδού Ολύμπου.
Οι άνδρες, ηλικίας 80 και 40 ετών εντοπίστηκαν όταν ένας ένοικος της πολυκατοικίας κάλεσε την αστυνομία το μεσημέρι της Κυριακής, αφού οι δύο άνδρες είχαν αρκετό καιρό να δώσουν σημάδια ζωής. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα, εντόπισαν νεκρούς τους δύο άνδρες.
Σύμφωνα με thestival.gr, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής εξέτασαν το διαμέρισμα και απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Οι σοροί πατέρα και γιου θα μεταφερθούν στην ιατροδικαστική υπηρεσία Διαβατών για τη διενέργεια νεκροτομής, ώστε να διαλευκανθούν τα αίτια του θανάτου τους.

Latest..

Εσπερινός της Αγίας Παρασκευής στη δισυπόστατη εκκλησία (Αγίας Παρασκευής-Αγίου Στυλιανού) στο αλσύλλιο του περιφερειακού Πόθιας Καλύμνου (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Πτώση βάσεων στις υψηλόβαθμες σχολές, άνοδος στις χαμηλόβαθμες – Αύξηση βάσεων στο 38% των τμημάτων και πτώση στο 62%

ΛΕΣΒΟΣ: Άνοδο στο 38% των τμημάτων κατεγράφη με βάση τα στατιστικά στοιχεία των βάσεων εισαγωγής. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας, … [Read More...]