Περιοδεία Αλκιβιάδη Στεφανή σε υπηρεσίες της Μυτιλήνης

ΛΕΣΒΟΣ:

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής, χθες Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας περιόδευσε με υποψηφίους του συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» σε υπηρεσίες της πόλης της Μυτιλήνης.
Επισκέφθηκε κατά σειρά το Διοικητικό Πρωτοδικείο Μυτιλήνης, το Δικαστικό Μέγαρο, το Εφετείο Βορείου Αιγαίου, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και είχε την ευκαιρία να γνωριστεί και να συνομιλήσει με το προσωπικό, ακούγοντας αιτήματα και ζητήματα που τους απασχολούν. Βρέθηκε στην 9η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος της Ελληνικής Ακτοφυλακής και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης. 
Ιδιαίτερες στιγμές ακολούθησαν όταν άνδρες του Λιμενικού Σώματος υποδέχθηκαν θερμά τον υποψήφιο Περιφερειάρχη σε σκάφος τους.
Συνέχισε στην ΚΕΔ Λέσβου όπου ενημερώθηκε από τον Διοικητή για την κατάσταση που επικρατεί και συνομίλησε με το προσωπικό για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει και τους συνεχάρη για το έργο τους. 
Ακολούθησαν συναντήσεις με μέλη της Ένωσης Τουριστικών Ταξιδιωτικών και Ναυτιλιακών Πρακτόρων Λέσβου, με τον πρόεδρο των ΤΑΞΙ και τον πρόεδρο του Αστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Μυτιλήνης.

Latest..

Π. Κουφέλος: . Οραματιζόμαστε ένα Δήμο ευημερούντα που όλοι θα αγαπάμε και για τον οποίον νιώθουμε υπερήφανοι

ΛΕΣΒΟΣ: Στις 29 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, ο Πανάγος Κουφέλος, επικεφαλής του συνδυασμού “Νέα δράση νέος Δήμος” και υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης, … [Read More...]

Αυτή είναι η 50χρονη μητέρα που διαμελίστηκε στην κρεατομηχανή – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο της

ΛΕΣΒΟΣ: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο της 50χρονης L.P., η οποία διαμελίστηκε από τη μηχανή του κιμά την οποία καθάριζε, μέσα σε κρεοπωλείο που εργαζόταν στο … [Read More...]