ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΩΝ ΚΑΜΠΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Μ.Ε.Ο. ΘΥΜΙΑΝΩΝ!

ΧΙΟΣ : Η εκδρομή αυτή της περιπατητικής ομάδας του Μ.Ε.Ο.Θυμιανών είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους αγαπούν τη φύση και το περπάτημα να ανακαλύψουν τα μονοπάτια του νησιού μας και να απολαύσουν τις φυσικές του ομορφιές. Το φαράγγι των Καμπίων είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς και δημοφιλείς προορισμούς πεζοπορίας στη Χίο.

Το μονοπάτι περνάει από όμορφα τοπία, εκπληκτικά τοπία και φυσικούς σχηματισμούς, όπως πετρώματα, καταρράκτες και μια μικρή λίμνη μέσα σε μια ραχοκοκαλιά. Το μονοπάτι είναι καλά σηματοδοτημένο και εύκολο για όλους τους επισκέπτες. Επιπλέον, η ταβέρνα Βικίου προσφέρει νόστιμο φαγητό και είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να αναπληρώσετε τις ενέργειες σας μετά από μια μακριά περπάτημα στο φαράγγι.
Η εκδρομή  στο “Φαράγγι των Καμπίων” θα γίνει την Κυριακή 26/03/23. Η εκδρομή ξεκινά από το πρώην Δημαρχείο Αγ. Μηνά στις 9:30 π.μ. και θα σας οδηγήσει στα Καμπιά, όπου θα ξεκινήσετε το περπάτημα στο φαράγγι στις 11:30 π.μ. Στη συνέχεια, θα απολαύσετε μια γευστική εμπειρία στην ταβέρνα Βικίου στις 2:00 μ.μ. και στα Καρδάμυλα θα απολαύσετε τον απογευματινό σας καφέ πριν την επιστροφή σας στις 6:30 μ.μ..

Latest..

Ο.Λ.Σ.Υ. : Με επιτυχία η εκδήλωση με θέμα , «Η μετανάστευση των Λημνίων και το λιμάνι του Πειραιά».

ΛΗΜΝΟΣ: Η Ομοσπονδία Λημνιακών Συλλόγων την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα «Η μετανάστευση των Λημνίων και το λιμάνι του Πειραιά». Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην … [Read More...]