Η πιο γραφική ταβέρνα της Λήμνου βρίσκεται στον Άγιο Χαράλαμπο στην Πλάκα!

ΛΗΜΝΟΣ: Δεν υπάρχει περίπτωση να επισκεφτείτε το νησί και η συγκεκριμένη ταβέρνα να μη γίνει το στέκι των διακοπών σας. Μέσα στην απλότητά της σερβίρει εξαιρετικά νόστιμα πιάτα που βασίζονται κατά κύριο λόγο σε ό,τι βγάζει το νησί.

Για το λόγο αυτό στην ταβέρνα «Ουζερί Αγιος Χαράλαμπος» σας προσφέρουμε ένα ήσυχο μέρος δίπλα στη θάλασσα, δίπλα στο γραφικό εκκλησάκι του Άγιου Χαράλαμπου όπου μπορείτε να απολαύσετε ποιοτικό φαγητό και στιγμές χαλάρωσης.

Ζητήστε να σας δείξουμε τα ψάρια ημέρας, δικής μας αλιείας.

Τα ψάρια είναι φρέσκα, μπαίνουν στα κάρβουνα, τα θαλασσινά, φρέσκα και αυτά, είτε τηγανίζονται όπως το  καλαμάρι, είτε μπαίνουν σε μακαρονάδες όπως οι γαρίδες, είτε αχνίζονται!

Οι υπόλοιπες πρώτες ύλες έρχονται από το νησί και έχουν όλη τη φρεσκάδα της Λημναίας γης.

Δοκιμάστε ψητά της ώρας, και μην παραλείψετε τα παραδοσιακά μαγειρευτά μας… Θα σας μείνουν αξέχαστα!

Ακολουθήστε το LimnosReport.gr – στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Μάστιγα οι ψευδείς κατηγορίες για πρώην ζευγάρια. Υπόθεση με πάνω από 100 μηνύσεις στο Βόλο και πάνω από 50 μηνύσεις στην Λήμνο.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]