ΠΗΡΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΧΙΟΥ

ΧΙΟΣ :
Στο ξεκίνημα της προσπάθειας του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Τουρισμού Χίου, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την πρόσληψη του επιστημονικού μας συνεργάτη, κου Ψώρα Μάρκου.
Ο κος Ψώρας είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο Τμήμα Τουρισμού του Πανεπιστήμιου Αιγαίου και έχοντας επαγγελματική και ακαδημαϊκή εμπειρία στον τουριστικό τομέα θα αποτελέσει σημαντική βοήθεια στην υλοποίηση των στόχων του Φορέα με κύριο γνώμονα την βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο και το  Δ.Σ. του Επιμελητήριου Χίου για την συνδρομή τους σε αυτήν την προσπάθεια.
Ευχαριστούμε επίσης, τον Δήμαρχο Χίου και τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού για την παραχώρηση χώρου ώστε να στεγαστεί το γραφείο του συνεργάτη μας.

Εκ μέρους του Φορέα Τουρισμού Χίου,
Μούνδρος Κώστας                                                                      Συράκης Ιωάννης
    Πρόεδρος ΔΣ                                                                       Γενικός Γραμματέας            

Latest..

Έρχεται πακέτο στήριξης σε ευάλωτους και συνταξιούχους τα Χριστούγεννα – Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

ΧΙΟΣ : Η ΠΕΚΕΒ προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της στην εκδήλωση  παραδοσιακών χορών και παρουσίασης των χορευτικών της τμημάτων, με τίτλο  «Μεράκι τέχνη και ψυχή ο … [Read More...]