Πλήρης με 63 υποψηφίους (28 γυναίκες-35 άνδρες) η Παράταξη “ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ” του Γιάννη Γαλουζή στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Πλήρη συνδυασμό με το μέγιστο αριθμό των 63 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων(28 γυναίκες-35 άνδρες) κατέθεσε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr η Παράταξη “ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ” με υποψήφιο Δήμαρχο το Γιάννη Γαλουζή.
Η κατάθεση ολοκληρώθηκε επιτυχώς, μέσω της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ του Υπουργείο Εσωτερικών, σήμερα βράδυ Πέμπτης 31 Αυγούστου 2023. Να σημειώσουμε ότι η καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει στις 23.59 σήμερα Πέμπτη.
Δείτε την επιτυχή ,χωρίς σφάλματα, υποβολή του συνδυασμού καθώς και τον αριθμό 63 των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων που κατατέθηκαν.
Το πλήρες ψηφοδέλτιο με τα ονοματεπώνυμα όλων των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων θα το παρουσιάσουμε σε αυριανό μας δημοσίευμα.
Να θυμίσουμε ότι μέχρι σήμερα η Παράταξη “ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ” του Γιάννη Γαλουζή είχε ανακοινώσει 50 υποψηφίους-ιες (21 γυναίκες-29 άνδρες). Στους 13 εναπομείναντες (7 γυναίκες-6 άνδρες) που ήδη περιλαμβάνονται στο συνδυασμό που κατατέθηκε, υπάρχουν “ηχηρά ονόματα” που σίγουρα θα προκαλέσουν αίσθηση.

Latest..

Αισχροκέρδεια: Γιατί δεν πέφτουν οι τιμές στα ράφια – Έως και 43% ακριβότερα τα προϊόντα που δέχτηκαν πρόστιμα

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]

Γ. Μακρογιάννης : Συνεχίζουμε να καταγράφουμε εκείνα που απασχολούν τις κοινότητες του Δήμου μας

ΛΕΣΒΟΣ: Συνεχίζει τις συναντήσεις του με Προέδρους και μέλη των τοπικών κοινοτήτων ο Αντιδήμαρχος Συντονισμού Κοινοτήτων και Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών του Δήμου Δυτικής … [Read More...]