&.ΠΛΗΡΩΝΕ το κυβερνητικό αεροσκάφος για να μεταφέρει μια φλόγα που έχει ανάψει με αναπτήρα&.

ΛΕΣΒΟΣ:

«Με το κυβερνητικό αεροσκάφος VIP θα έρθει το Άγιο Φως στην Ελλάδα».Το διάβασα, έκπληκτος, σήμερα στον τύπο και είπα να το διασταυρώσω μιλώντας με το γραφείο του υφ. ΥΠΕΞ.
Και όντως είναι αλήθεια.
«Για λόγους ασφαλείας»
– Δηλαδή οι απλοί πολίτες που πάνε καθημερινά στο Ισραήλ με Aegean δεν έχουν ασφάλεια;
– (σιωπή)
Εντάξει, έχουν ασφάλεια, αλλά πειράζει εμείς οι VIP να θέλουμε μεγαλύτερη; (δεν το είπε ο άνθρωπος, αλλά πιθανολογώ ότι το σκέφτηκε).
Έχουμε ακόμα δρόμο μέχρι να καταλάβουν κάποιοι ότι το (κοσμικό) κράτος δεν πρέπει να έχει καμία ανάμειξη στα της θρησκείας.
Μέχρι τότε, ΠΛΗΡΩΝΕ φορολογούμενε το κυβερνητικό αεροσκάφος VIP για να μεταφέρει μια φλόγα που έχει ανάψει (αποδεδειγμένα) με αναπτήρα.
————-
Διαβάστε: «Αποδεδειγμένα το Άγιο Φως ανάβει από ανθρώπινο χέρι» – Απόφαση δικαστηρίου στην Ελλάδα

Latest..

Οι φίλοι του Ολυμπιακού “Θύρα 7” της Καλύμνου, στον μεγάλο τελικό του Conference League στην OPAP Arena -Οι πανηγυρισμοί (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Παρέμβαση ΚΕΔΕ για Δήμους χωρίς κοινωφελείς επιχειρήσεις να στελεχωθούν μέσω προγράμματος προεργασίας ΔΥΠΑ

ΙΚΑΡΙΑ: Σύμφωνα με πληροφορίες του in η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, θα αιτηθεί να συμπεριληφθούν και οι Δήμοι που δεν διαθέτουν κοινωφελείς επιχειρήσεις στο πλήρως επιδοτούμενο … [Read More...]