Πλήθος κόσμου στην παραλιακή λεωφόρο της Κω | Με χειροκροτήματα, δυναμισμό και παλμό η μεγάλη παρέλαση για την 25η Μαρτίου

ΚΩΣ:

(σε λίγο περισσότερες φωτογραφίες)
Σε κλίμα ομοψυχίας και εθνικής υπερηφάνειας, πραγματοποιήθηκε στην Κω η μεγάλη παρέλαση για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, παρουσία της Γενικής Γραμματέως Αγροτικής Ανάπτυξης Χριστιάνας Καλογήρου, του Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Υψηλάντη εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων, του πρ. Υπουργού Γιώργου Νικητιάδη, του Επάρχου Κω Νισύρου Ιωάννη Καμπανή , του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά, του Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχου Αριστείδη Καβαρλίγκου  και των εκπροσώπων ένστολων αρχών, υπηρεσιών και φορέων.
Προηγήθηκε η τέλεση Δοξολογίας στον Μητροπολιτικό ΙΝ του Αγ. Νικολάου Κω με την εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας και αμέσως μετά τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των ηρώων.
Πλήθος κόσμου, με τον ανοιξιάτικο-καλοκαιρινό καιρό είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στην κεντρική παραλιακή λεωφόρο για να παρακολουθήσουν την παρέλαση σχολείων, συλλόγων και των σωμάτων ασφαλείας που ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή  με χρώμα, ζωηράδα και παλμό, από μαθητές, αντιπροσωπείες συλλόγων αλλά και του στρατού-σωμάτων ασφαλείας, με ιδιαίτερη εμφάνιση κι αυτή τη φορά των εφέδρων εθνοφυλάκων μας (βίντεο).
Χρόνια πολλά!!!


Latest..