Ποιους και γιατί αποκάλεσε «κάφρους» ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Μυτιλήνη (βίντεο)

ΛΕΣΒΟΣ:

Στην Μυτιλήνη βρέθηκε σήμερα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επισκέπτεται τη Λέσβο για τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης. Έξω από το κτίριο ήταν συγκεντρωμένοι διαδηλωτές.Ο κ. Γεωργιάδης αφού επέτρεψε σε μια από τους διαδηλωτές  (το στέλεχος από την παράταξη Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών Ζήνα Κακναβάτου)  να πλησιάσει στο μικρόφωνο, προχώρησε σε απάντηση, επισημαίνοντας ότι της επιτράπηκε να μιλήσει χωρίς να την διακόψουν.
«Οφείλω ως υπουργός να δώσω απάντηση», δήλωσε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης.
«Κάποτε θα πρέπει να μάθετε να κάνετε διάλογο», είπε στη συνέχεια και πρόσθεσε:
«Ο χαρακτηρισμός «κάφροι» είναι γιατί φωνάζετε πάνω στην ευχή των ιερέων». «Αντί να κάνετε αυτά τα καφριλίκια, ας έρθει ένας μιλήσει», είχε πει νωρίτερα.
Ο υπουργός Υγείας μίλησε επίσης για ελλείψεις υγειονομικού προσωπικού, ο ι οποίες όπως είπε παρατηρούνται σε όλη την Ευρώπη και αναζητούνται λύσεις.
«Οι κανονικοί άνθρωποι αντί να φωνάζουν όλη μέρα, ψάχνουν λύση. Αντί να φωνάζετε πηγαίνετε να κάνετε και καμία δουλεία», κατέληξε.
Δείτε το βίντεο:

Latest..

Το παραδοσιακό πανηγύρι στον αυλόγυρο του ΙΝ Αγίου Νικολάου Πόθιας, μετά τον εσπερινό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.(video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Παράταση προθεσμίας για τις αιτήσεις επιχορήγησης Πολιτιστικών – Αθλητικών Συλλόγων & Σωματείων

ΣΑΜΟΣ: Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για παροχή χρηματικής επιχορήγησης πολιτιστικών – αθλητικών συλλόγων και σωματείων για δράσεις – … [Read More...]