ΠΟΛΙΟΡΚΕΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΝΕΝΗΤΩΝ Ο ΜΑΛΑΦΗΣ

ΧΙΟΣ :
Ο Γιάννης Μαλαφής προχωρά τον σχεδιασμό του ψηφοδελτίου του σε ολόκληρη στη Χίο. Σύμφωνα με πληροφορίες της ChiosPress o Γιάννης Μαλαφής θέλει να έχει υποψήφια στα Νένητα την πρώην κοινοτάρχη Σούλα Στείρου – Μηνά, η οποία ωστόσο φαίνεται να μην ενδιαφέρεται να ασχοληθεί και πάλι με τα κοινά και μένει να φανεί αν θα πεισθεί μέχρι το τέλος.
Παράλληλα ο Γιάννης Μαλαφής έχει κινηθεί και να ενοικιάσει εκλογικό κέντρο στην Απλωταριά. Συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει κινηθεί για να ενοικιάσει στο κέντρο της Απλωταριάς ακίνητο που στο παρελθόν είχε λειτουργήσει ως καφετέρια.

Latest..

Έμιλι Ραταϊκόφσκι και Τίνα Κουνάκεϊ: Δείχνουν τα καλλίγραμμα σώματά τους στην παραλία – Δείτε φωτογραφίες

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]

Διευκρινίσεις από το τουρκικό ΥΠΕΞ για τις θεωρήσεις – εξπρές σε Ελληνικά νησιά | «Να αναβαθμιστεί ο τελωνειακός & διαβατηριακός έλεγχος για να μην αντιμετωπίζουν οι πολίτες μας δυσκολίες»

ΚΩΣ: Περαιτέρω διευκρινίσεις για την βίζα εξπρές, που συζητήθηκε και αποφασίστηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Ρετζέπ … [Read More...]