Πολιτική δήλωση της Μαρίας Αραμπατζή – Παντελιού υποψήφιας με την Παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” στην ΠΕ Καλύμνου από το νησί της Πάτμου.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Πολιτική δήλωση της Μαρίας Αραμπατζή – Παντελιού υποψήφιας με την Παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” του Γιώργου Χατζημάρκου στην ΠΕ Καλύμνου από το νησί της Πάτμου:
Ως γυναίκα με πολιτική συνείδηση και εκπρόσωπος της νέας γενιάς, αποτελεί για μένα πρωταρχικό μέλημα η επίλυση των προβλημάτων του τόπου μου, της Πάτμου καθώς και των υπολοίπων νησιών του Νοτίου Αιγαίου. Με το ίδιο πάθος που υπηρετώ το λειτούργημα της εκπαιδευτικού εδώ και 14 χρόνια, και με ακόμη μεγαλύτερο, συντάσσομαι στο πλευρό του Γ. Χατζημάρκου, αποδεχόμενη την πρόσκλησή του να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιό του “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στην Π. Ε. Ν.Αιγαίου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα να συμπαραταχθώ με την πλέον επιτυχημένη Περιφερειακή Αρχή στο Νότιο Αιγαίο και φέρει την υπογραφή του Γιώργου Χατζημάρκου. Αναλαμβάνω τη δέσμευση να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις στην αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων του τόπου μας προς όφελος των πολιτών του, με τη δύναμη της γνώσης. Με δύναμη και αλήθεια ξεκινάμε τον αγώνα για να είναι το Νότιο Αιγαίο κάθε μέρα και πιο μπροστά!
Μαρία Αραμπατζή – Παντελιού
Βιογραφικό
Η Μαρία Αραμπατζή-Παντελιού είναι φιλόλογος στο Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο-Λύκειο Πάτμου «Πατμιάδα Εκκλησιαστική Σχολή».
Έχει πτυχίο Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής -Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση στο Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής της Παιδαγωγικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Κατά την τελευταία σχολική χρονιά, υπήρξε Συντονίστρια σχολικών τάξεων ενώ έχει διατελέσει Εκπαιδεύτρια στην υλοποίηση προγράμματος με θέμα : «Πρόγραμμα εκμάθησης Ελληνικής Γλώσσας και Ιστορίας σε Γονείς Μετανάστες».

Latest..