Πόλος έλξης Ελλήνων και ξένων τουριστών οι Ιαματικές Πηγές Πολιχνίτου Hippocrates (ΒΙΝΤΕΟ)

ΛΕΣΒΟΣ: Ο Θεόδωρος Κούσκος κερδίζει το μεγάλο στοίχημα για τις επενδύσεις του!!!
Έπρεπε να περάσουν δεκάδες χρόνια για να έρθει ένας ευπατρίδης να επενδύσει στο τόπο του και να επαναλειτουργήσει τις παρατημένες θερμοπηγές του Πολιχνίτου που όπως ο ίδιος ο κ. Θεόδωρος Κούσκος λέει αποτελούν ένα φυσικό πλούτο της Λέσβου με τις τόσες θαυματουργές και ιαματικές ιδιότητες που έχουν τα νερά τους που η θερμοκρασίες του φτάνουν τους 92 βαθμούς κελσίου.
Τις θερμοπηγές Ιπποκράτης που ξεκίνησαν την επαναλειτουργία τους πριν από λίγες ημέρες τις επισκέπτονται καθημερινά δεκάδες επισκέπτες Έλληνες και ξένοι ο καθένας για διαφορετικούς λόγους.
Κοινός στόχος όλων όμως είναι η καλή υγεία τους και η άριστη ψυχολογία τους αφού τα ιαματικά νερά των θερμοπηγών του Ιπποκράτη προσφέρουν με τις ιδιότητες τους ευεξία ηρεμία χαλαρότητα και φυσικά την ίαση πολλών ιατρικών παθήσεων για τις οποίες η απλή φαρμακευτική και επιστημονική κοινότητα αδυνατούν να τους προσφέρουν τις θεραπευτικές ιδιότητες των ιαματικών λουτρών.
Η κάμερα του Lesvosnews.gr βρέθηκε στις εγκαταστάσεις των θερμοπηγών Ιπποκράτης και κατέγραψε τις γνώμες και τις απόψεις επισκεπτών Ελλήνων και ξένων για τους λόγους που επισκέπτονται καθημερινά τονιδανικό αυτό τόπο ευεξίας και χαλάρωσης.
Πάμε να δούμε τι μας είπαν στο βίντεο που σας παραθέτουμε…

Το άρθρο Πόλος έλξης Ελλήνων και ξένων τουριστών οι Ιαματικές Πηγές Πολιχνίτου Hippocrates (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Lesvos News .gr με την Υπογραφή του Γιάννη Συνάνη – Ειδήσεις από τη Λέσβο – Ειδήσεις από το Αιγαίο και όλη την Ελλάδα.

Latest..