ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ Ο ΧΙΩΤΗΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ

ΧΙΟΣ : Το τέλος του Final 8 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος έφερε και τις ατομικές διακρίσεις. Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης στην Άρτα αναδείχθηκε ο Στέφανος Σπάρταλης του Ολυμπιακού με 98 πόντους. Οι προπονητές ψήφισαν και για τον MVP και την καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Σπάρταλης, ο οποίος είχε και θέση στην καλύτερη πεντάδα δίπλα στον Λευτέρη Λιοτόπουλο (ΔΕΚΑ), Αλεξάνδρο Αλεξάκη (Περιστέρι), Βενιαμίν Αμπόση (Ολυμπιακός) και Βαγγέλη Αδαμόπουλος (Παναθηναϊκός).
 
Τις απονομές έκαναν ο Νίκος Σταυρόπουλος, υπεύθυνος αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ, ο Χρήστος Γιώτης, Αντιδήμαρχος Αρταίων, ο Γιάννης Καλαμπόκης, προπονητής της Εθνικής Παίδων και ο Κώστας Παπαδόπουλος, προπονητής της Εθνικής Νέων Ανδρών.
 

Latest..

Οι φίλοι του Ολυμπιακού “Θύρα 7” της Καλύμνου, στον μεγάλο τελικό του Conference League στην OPAP Arena -Οι πανηγυρισμοί (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Παρέμβαση ΚΕΔΕ για Δήμους χωρίς κοινωφελείς επιχειρήσεις να στελεχωθούν μέσω προγράμματος προεργασίας ΔΥΠΑ

ΙΚΑΡΙΑ: Σύμφωνα με πληροφορίες του in η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, θα αιτηθεί να συμπεριληφθούν και οι Δήμοι που δεν διαθέτουν κοινωφελείς επιχειρήσεις στο πλήρως επιδοτούμενο … [Read More...]