Πορτοκαλί θα είναι απόψε το Παλαιό Δημαρχείο Μυτιλήνης – Μήνυμα Π. Χριστόφα

ΛΕΣΒΟΣ:

«Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας, γινόμαστε κοινωνοί του μηνύματος για την ανάγκη ουσιαστικής στήριξης των πασχόντων και των οικογενειών τους, όπως και της σωστής ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τα προβλήματα που δημιουργεί η νόσος, για τη σωστή χρήση της υπάρχουσας θεραπείας της, αλλά και κάθε ζήτημα γύρω από αυτή.Στον τόπο μας, σημαντικό ρόλο σε όλα αυτά διαδραματίζει ο Σύλλογος Πασχόντων και Φίλων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας «Ελπίζω», τα μέλη του οποίου συγχαίρουμε για τη δράση τους.

Ως Δημοτική Αρχή θα είμαστε στο πλευρό τους και θα συμβάλλουμε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, στο πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν»
Σημειώνουμε, ότι το βράδυ της Πέμπτης 30 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί συμβολική φωταγώγηση του κτιρίου του Παλαιού Δημαρχείου για την Παγκόσμια Ημέρα για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας.

Latest..

Διεθνές Φεστιβάλ Οικολογικού Ντοκιμαντέρ BIFED Λήμνος. Απόψε στις 21:00 στην πλατεία Λιβαδοχωρίου η βραβευμένη ταινία “Breaking Social”.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]