Πραγματοποιήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Κω

ΚΩΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΩ
Την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023 ώρα 20’00,συγκλήθηκε έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου μας , στην αίθουσα συνεδριάσεως της Δημοτικής Κοινότητας Ζιπαρίου.
Παρουσία τριάντα μελών συζητήθηκαν τα ακόλουθα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας στο νησί:
1)ο άδικος καταδιωγμός συναδέλφων σε αυτόφορες διαδικασίες από συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων
2)η αντιμετώπιση του επαναλαμβανόμενου παραπάνω φαινομένου διετίας με νομικά μέσα , προκειμένου να προστατευθεί ο κλάδος μας από τη δόλια δυσφήμιση που κάποιοι επιτήδειοι επιδιώκουν.
3)η κοινοποίηση του καταστατικού δεοντολογίας του συλλόγου μας με υπόμνημα στις διωκτικές αρχές
4)αίτημα προς τη ΔΕΥΑΚ Κω για να ανοίξει το υδρευτικό νερό στα χωριά Πυλί και Καρδάμαινα για τους κτηνοτρόφους μας συγκεκριμένες ώρες.
Ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Κω αγωνίζεται καθημερινά να υπερασπισθεί τα μέλη του , κάθε κτηνοτρόφο που αντιμετωπίζει κάποια δυσκολία έναντι όσων θέλουν να αφανίσουν το επάγγελμα , προάγοντας τη φιλοζωία στον ύψιστο βαθμό!!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΡΑΠΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΝΙΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Latest..

Ανάδειξη των γεωλογικών μνημείων της Λήμνου και αξιοποίησή τους για τουριστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες

ΛΕΣΒΟΣ: Με μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας της Λήμνου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα ‘’Ανάδειξη των γεωλογικών μνημείων της Λήμνου και … [Read More...]

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ & ΡΟΔΟΚΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ

ΧΙΟΣ : Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια τοποθέτησης του εορταστικού διακόσμου, θα απαιτηθεί η διακοπή της κυκλοφορίας την Πέμπτη 30/11/2023 και Παρασκευή 01/12/2023 κατά … [Read More...]