Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΜΧ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΝΧ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΔΙΚΤΥΟΥ

ΧΙΟΣ : Ισχυρές αντιδράσεις από τους πολίτες πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα για το χαράτσι της ΔΕΥΑΝΧ που ονομάζεται «Ετοιμότητα Δικτύου Ύδρευσης» και η ChiosPress ήδη το έχει αναδείξει.

Το ζήτημα αυτό έρχεται και πάλι στην επικαιρότητα μετά την ανάρτηση του Προέδρου της ΕΜΧ, Γ. Τούμπου. Ο κ. Τούμπος έγραψε:
«Μόλις έλαβα τον λογαριασμό της ΔΕΥΑΝΧ για μια παροχή ύδρευσης σχεδόν ανενεργή, χωρίς αποχέτευση.
Ετοιμότητα Δικτύου 21€, χωρίς να παίρνονται υπ όψιν τα όποια κυβικά νερού έχουν καταναλωθεί, δηλ ετήσια χρέωση 84€ αέρας χώρια το νερό που θα καταναλώσω.
Επιτέλους θα υπάρξει ποτέ κάποιος σεβασμός στον καταναλωτή, ή στον βωμό του όσα πάνε κι όσα έρθουν θα πρέπει να πληρώνουμε την ανεπάρκεια διοίκησης?»
Το ζήτημα πάντως είναι μείζον και η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη, στην οποία έχει προσχωρήσει ο κ. Μυριαγκός θα πρέπει να το επανεξετάσει και να επιστρέψει στους πολίτες τα δυσανάλογα με την κατανάλωση ποσά που έχουν πληρώσει.

Latest..

Πρόγραμμα ἑορτασμοῦ Ἱεροῦ Μητροπολιτικοῦ Παρεκκλησίου Εὐαγγελισμοῦ τῆς Θεοτόκου

ΚΩΣ: Ἡ Ἱερά Μητρόπολις Κώου καί Νισύρου ἀνακοινώνειὅτι τήν 25η Μαρτίου πανηγυρίζει τόἹερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Εὐαγγελισμοῦ τῆς Θεοτόκου. Τήν Παρασκευή 24 Μαρτίου, καί ὥρα … [Read More...]

ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ – ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ Ο ΚΑΡΜΑΝΤΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΧΙΟ

ΧΙΟΣ : Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης εκ μέρους του χιακού λαού εκφράζει θερμότατες ευχαριστίες προς τον άξιο συμπολίτη μας, αντιναύαρχο Λιμενικού Σώματος Γιάννη Αργυράκη, … [Read More...]

Ο Κώστας Μουτζούρης στο δύσκολο έργο που συνδέει Άγρα – Χίδηρα. Τι δήλωσε για τη σημασία του έργου που είναι σε εξέλιξη

ΛΕΣΒΟΣ: Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συνοδευόμενος από τον εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Απόστολο Αλατζά, παρουσία του Δημάρχου Δυτικής … [Read More...]