Πρόεδρος της Περιβαλλοντικής Επιτροπής και Χωροταξίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ο Παντέλης Μπουρνιάς

ΛΕΣΒΟΣ:

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινώνω την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Πρόεδρος της Περιβαλλοντικής Επιτροπής και Χωροταξίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για τη νέα θητεία. Έχοντας υπηρετήσει στην ίδια θέση και κατά την προηγούμενη θητεία, αισθάνομαι βαθιά ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνεται για δεύτερη φορά.Η θέση αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική και φέρει μεγάλες ευθύνες, καθώς η προστασία του περιβάλλοντος, η ενέργεια, η διαχείριση των φυσικών πόρων και κλιματική αλλαγή αποτελούν κρίσιμα ζητήματα για την περιφέρειά μας. Δεσμεύομαι να συνεχίσω να εργάζομαι με την ίδια αφοσίωση και ζήλο, προκειμένου να φέρω εις πέρας το έργο που μου ανατέθηκε για το Βόρειο Αιγαίο.
Η εννεαμελής μας επιτροπή θα συνεχίσει να λειτουργεί με διαφάνεια, αξιοκρατία και συνεργατικότητα, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις προτάσεις των πολιτών. Οι αποφάσεις μας θα βασίζονται πάντα στις αρχές της βιωσιμότητας και της αειφόρου ανάπτυξης, με γνώμονα την προστασία του φυσικού πλούτου της περιοχής μας.
Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη μας κ. Κώστα Μουτζούρη και όλους όσοι με υποστήριξαν και με εμπιστεύτηκαν για να αναλάβω και πάλι αυτόν τον κρίσιμο ρόλο. Υπόσχομαι να συνεχίσω να εργάζομαι με αφοσίωση και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων, προωθώντας λύσεις και πρωτοβουλίες που θα ωφελήσουν το περιβάλλον και την κοινότητά μας.
Με Εκτίμηση,
     ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ,
  ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ,
       ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ &
     ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
     ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΔ. ΜΠΟΥΡΝΙΑΣ

Latest..

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ 15 ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΗ ΧΙΟ

ΧΙΟΣ : Τις βραδινές ώρες χθες, ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού που βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιπολία, εντόπισε ένα ύποπτο ταχύπλοο σκάφος, χωρίς φώτα ναυσιπλοΐας, να … [Read More...]

Ο ΣΙΝΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΧΙΟΣ : Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΙΟΥ-Σ.Ι.ΝΟ.ΧΙ. εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: Καθώς οι ανάγκες του νοσοκομείου ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε είναι αυξημένες την ίδια … [Read More...]