Προφυλακιστέος ο κρεοπώλης – Πολλαπλά τραύματα από κυνηγετικό όπλο στην πλάτη του Μπάμπη

ΛΕΣΒΟΣ:

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 50χρονος κρεοπώλης μετά τη μαραθώνια απολογία του ενώπιον του ανακριτή Μεσολογγίου, για την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου κυνηγού η σορός του οποίου εντοπίστηκε το απόγευμα σε βαλτώδη περιοχή. Ο 50χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν πολλαπλά τραύματα από κυνηγετικό όπλο κυρίως στην πλάτη του 31χρονου.
Στο σημείο που βρέθηκε η σορός έχει μεταβεί ήδη ιατροδικαστής από την Πάτρα ενώ η περιοχή που βρέθηκε η σορός έχει αποκλειστεί από την αστυνομία. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, θα γίνει πρώτα αυτοψία και στη συνέχεια θα γίνει η μεταφορά της σορού στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας για περαιτέρω ανάλυση. Τη σορό βρήκε η ομάδα που συνδράμει τις έρευνες για λογαριασμό της οικογένειας μαζί με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.
Στην περιοχή είχε γίνει έρευνα το προηγούμενο διάστημα κι όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τα μέρη δεν μπορεί κάποιος να κινηθεί σε αυτή με ευκολία, ιδιαίτερα όταν πέσει το σκοτάδι, παρά μόνο όσοι γνωρίζουν τα κατατόπια. Επίσης, το προηγούμενο διάστημα επικράτησαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες κι αυτό έκανε δύσκολες τις προσπάθειες των συνεργείων. Τα νερά ήταν θολά -και ενδεχομένως δεν επέτρεψαν να γίνει όπως έπρεπε η αναζήτηση- υποχώρησαν και με τη βοήθεια του σκύλου εντοπίστηκε τελικά η σορός του άτυχου άνδρα.
Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν έξω από το δικαστήριο του Μεσολογγίου με τη μητέρα του 31χρονου κυνηγού να καταρρέει στο άκουσμα της εύρεσης της σορού του γιου της. «Το παιδί μου» είπε η γυναίκα του άτυχου νέου που είχε εξαφανιστεί από το Μεσολόγγι στις 4 Ιανουαρίου.
Τα στοιχεία «δείχνουν» τον δολοφόνο – «Μίλησαν» τα κινητά και οι χάρτες με τις τελευταίες κινήσεις του κρεοπώλη
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι δικαστικές αρχές έχουν στα χέρια τους αναλυτικά και πλήρως χαρτογραφημένες τις τελευταίες κινήσεις του κρεοπώλη.
Ο ένας μετά τον άλλον, οι ισχυρισμοί του βασικού κατηγορούμενου καταρρίπτονται. Από τις τοξικολογικές εξετάσεις δεν απεδείχθη ότι είχε κάνει χρήση ουσιών, την ημέρα που εξαφανίστηκε ο Μπάμπης, όπως ο ίδιος, είχε αρχικά υποστηρίξει.
Ρεπορτάζ: Μιχάλης Βασιλάκης, Νίκος Κουντούρης, Αθανασία Σταμοπούλου/ Επιμέλεια: Ελένη Μπουγά

Latest..

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΩΝ

ΧΙΟΣ : Σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και με κυρίαρχο στόχο την ασφάλεια περιπατητών, προσκυνητών και πλήθους κόσμου που φέτος θα επισκεφτούν το Ιερό Προσκύνημα … [Read More...]

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΙΑΜΕΝΑΚΗΣ ΑΣΚΕΙ ΣΦΟΔΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΑΛΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΧΙΟΣ : Ο Γιώργος Κλιαμενάκης, γνωστός για την έντονη πολιτική του δράση και την αγωνιστική του στάση, προχώρησε σε μια ακόμα σφοδρή κριτική κατά της Δημοτικής Αρχής Μαλαφή, … [Read More...]