ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΖΗΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΜΧ

ΧΙΟΣ :
Στο προσκήνιο των επικείμενων Αυτοδιοικητικών Εκλογών έρχεται η Μαστιχοκαλλιέργεια, με τον Πρόεδρο της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου, Γιώργο Τούμπο, να ζητά να γίνουν συγκεκριμένες προγραμματικές θέσεις από όλους τους συνδυασμούς Α’ & Β’ βαθμού αυτοδιοίκησης.

Μέσα από μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κύριος Τούμπος τόνισε τη σημασία της Μαστιχοκαλλιέργειας για την  ανάπτυξη του νησιού, αλλά και το ρόλο της Ένωσης ως ουσιαστικού οργανισμού στον Βόρειο Αιγαίο με 4.500 μέλη.

Στο παρελθόν, τα ζητήματα που αφορούν τη Μαστιχοκαλλιέργεια και την περιφερειακή ανάπτυξη της Χίου έχουν προσπεραστεί χωρίς συγκεκριμένες δεσμεύσεις, με αρνητικές συνέπειες για την περιοχή. Αυτό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο, πρέπει να αλλάξει.

Το αίτημα του Προέδρου στους υποψηφίους δημοτικούς και περιφερειακούς συνδυασμούς είναι να λάβουν υπόψη τους τις ανάγκες, τις προκλήσεις και τις προσδοκίες των μαστιχοπαραγωγών, να δεσμευτούν για την υποστήριξη της Μαστιχοκαλλιέργειας και να ενσωματώσουν στα προγράμματά τους συγκεκριμένες προτάσεις για την περιφερειακή ανάπτυξη του νησιού.

Η ανάρτηση του κυρίου Τούμπου έρχεται να επισημάνει τη σημασία των επικείμενων εκλογών για το μέλλον του νησιού, αλλά και τον ρόλο των Μαστιχοπαραγωγών ως κεντρικού παράγοντα στην οικονομία και την ανάπτυξη της Χίου.

Latest..

Η Παράταξη “ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ” του Γιάννη Γαλουζή καταδικάζει τις σεξιστικές και χυδαίες φραστικές επιθέσεις που δέχθηκαν μέσω διαδικτύου δύο νέες γυναίκες υποψήφιες τους.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Με δελτίο τύπου η Παράταξη “ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ” του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Γαλουζή καταδικάζει τις σεξιστικές και χυδαίες φραστικές επιθέσεις που δέχθηκαν μέσω … [Read More...]

Οι δάσκαλοι & νηπιαγωγοί της Σάμου στην πανελλαδική κινητοποίηση για τα κενά σχολεία στις 28/9

ΣΑΜΟΣ: Στην ημέρα πανελλαδικής κινητοποίησης για τα κενά σχολεία μετέχει την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου. Στην προαναγγελία της κινητοποίησης στο … [Read More...]

Επιστολή της Ε.Α.ΚΑΛΥΜΝΟΥ, για “απροειδοποίητη αλλαγής ώρας” σε πρπονήσεις της Ομάδας στο Κλειστό γήπεδο.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Παραθέτουμε Επιστολή της Ε.Α.ΚΑΛΥΜΝΟΥ, για “απροειδοποίητη αλλαγής ώρας” σε προπονήσεις της Ομάδας στο Κλειστό γήπεδο. Προς : ΔΑΟΚ Από «Ένωση Αττάλου και … [Read More...]

Κ.Η.Φ. Ηλικιωμένων Λήμνου στα Καμίνια : Το γλέντησαν….Τραγούδια και χοροί από τους ωφελούμενους.(βίντεο)

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]