Προσφορά ειδών περιποίησης ηλικιωμένων και ειδών καθαρισμού στον Μιχαλέλειο Οίκο Ευγηρίας Πλωμαρίου

ΛΕΣΒΟΣ:

Τον Μιχαλέλειο Οίκο Ευγηρίας στο Πλωμάρι επισκέφθηκαν σήμερα τα Μέλη του Δ.Σ. του  Περιφερειακού Τμήματος  Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κα. Σοφία Χριστόφα και Νίκη Καλλιοντζή, μαζί με την Κοινωνική Λειτουργό του Τμήματος κα. Μαρία Συμεού προκειμένου να παραδώσουν στον Διευθυντή κ. Στέφανο Σανιδά  είδη περιποίησης ηλικιωμένων και είδη καθαρισμού που είχε συγκεντρώσει το Περιφερειακό Τμήμα στο πλαίσιο της δράσης «Το καλάθι της Αγάπης».Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστούν θερμά τα Σούπερ Μάρκετ «ΑΒ» και «Σκλαβενίτης» που ανταποκρίθηκαν σε σχετικό αίτημα και διέθεσαν τα προϊόντα αυτά.
 Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συμπληρώνει φέτος 146 χρόνια αδιάκοπης εθελοντικής δράσης & προσφοράς βοήθειας προς τον συνάνθρωπο. 

Latest..

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας μέχρι και 6 βαθμών Κελσίου – Οι περιοχές με βροχές και καταιγίδες

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]