ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ &.ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ&.

ΧΙΟΣ :
Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη της Δράσης: «Πρόσκληση επιχειρήσεων» για υποβολή αιτήσεων υπαγωγής στο μέτρο «Μεταφορικό Ισοδύναμο (Μ.Ι.) επιχειρήσεων», στα νησιά της Ελληνικής επικράτειας που προβλέπονται από τον ν. 4832/2021, όπως ισχύει.
Η ενέργεια εγγραφής μέσω της αίτησης συμμετοχής και η ενέργεια αίτησης χρηματοδότησης των δικαιούχων διενεργείται μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος (http://metaforikoisodynamo.gr/’,) της Δράσης, το οποίο τελεί υπό την εποπτεία της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής (ΓΓΑΙΝΠ). Η διαδικασία ελέγχου σώρευσης, επιλεξιμότητας και διοικητικών ελέγχων των επιχειρήσεων, όπως και οι ενέργειες ενημέρωσης των δυνητικών δικαιούχων διενεργούνται από τον Ενδιάμεσο Φορέα Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας (ΕΦΕΠΑΕ).
Οι ενέργειες πληρωμής των δικαιούχων πραγματοποιούνται από τη Διαχειριστική Αρχή δηλαδή τη ΓΓΑΙΝΠ.

Latest..

Το παραδοσιακό πανηγύρι στον αυλόγυρο του ΙΝ Αγίου Νικολάου Πόθιας, μετά τον εσπερινό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.(video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Παράταση προθεσμίας για τις αιτήσεις επιχορήγησης Πολιτιστικών – Αθλητικών Συλλόγων & Σωματείων

ΣΑΜΟΣ: Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για παροχή χρηματικής επιχορήγησης πολιτιστικών – αθλητικών συλλόγων και σωματείων για δράσεις – … [Read More...]