Πρόσκληση σύναψης σύμβασης για ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΚΩΣ-ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ και ΚΑΛΥΜΝΟΣ- ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ με επιστροφή, μέχρι ολοκλήρωσης του ανοιχτού Διεθνούς διαγωνισμού.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Σε συνέχεια της χθεσινής (23 Μαϊου 2023) δημοσίευσης από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της προκήρυξη Ανοικτού, δημόσιου, διεθνή μειοδοτικού διαγωνισμού για την εξυπηρέτηση δρομολογιακών γραμμών, εκδόθηκε σήμερα 24 Μαϊου 2023, πρόσκληση σύναψης σύμβασης για το χρονικό διάστημα μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών και της ανάδειξης μειοδότη, που είναι χρονοβόρες και όχι πέραν της 31ης Οκτωβρίου 2023.
Συγκεκριμένα η πρόσκληση αφορά τις δρομολογιακές γραμμές:
ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΚΩΣ-ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ και επιστροφή (μισθούμενο μόνο το Τμήμα ΚΩΣ-ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ) με 2 δρομολόγια εβδομαδιαίως, με μίσθωμα 11.300 ευρώ ανά πλήρες δρομολόγιο.
ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ και επιστροφή με 3 δρομολόγια εβδομαιαίως, με μίσθωμα 6.100 ευρώ ανά πλήρες δρομολόγιο.
Τα ελάχιστα απαιτούμενα χαρακτηριστικά πλοίου είναι: μεταφορική ικανότητα 250 επιβατών το θέρος, επιφάνεια φόρτωσης παντός τύπου οχημάτων 300 τμ εκ των οποίων τα 120 τμ. για Φορτηγά, ολικό μήκος 60 μέτρα.
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση με την Παρασκευή 26 Μαϊου 2023 και ώρα 12.00, σύμφωνα με τους όρους προκήρυξης. Επίσης θα πρέπει να υποβάλουν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά μέχρι την Τετάρτη 31 Μαϊου 2023 και ώρα 12.00

Latest..

Ανοιχτή συγκέντρωση του Ν. Ανδρουλάκη στη Ρόδο – Πλήθος κόσμου στην ομιλία του (φωτογραφίες + βίντεο)

ΚΩΣ: Η παράταξη του ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει «η πραγματική εναλλακτική που χρειάζεται ο ελληνικός λαός» τόνισε κατά την ομιλία του στη Ρόδο σήμερα το βράδυ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος … [Read More...]