Προτάσεις ομορφιάς από το “Club Mode Beauty Salon” της Θέμις Κουλλιά και Γιάννη Λουλουδιά (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Με το φακό του kalymnos-news.gr επισκεφτήκαμε το “Club Mode Beauty Salon” της Θέμις Κουλλιά και Γιάννη Λουλουδιά στην Καλαμιώτισσα (απέναντι από COSMΟΤΕ) στην Κάλυμνο. Ένα όμορφος ,σύγχρονος, άνετος και χαρούμενος χώρος, στον οποίο προσφέρονται Υπηρεσίες χαλάρωσης και ομορφιάς.
Εδώ και 30 χρόνια η Θέμις και ο Γιάννης μαζί με τις συνεργάτιδες τους προσφέρουν τις Υπηρεσίες του. Κομμώσεις γυναικείες και ανδρικές, βαφές, extension, περιποίηση προσώπου -μούσι (για άντρες), αποτριχώσεις, μανικιούρ-πεντικιούρ, καλλυντικά. Εδώ και 1,5 χρόνο ξεκίνησε και μία άλλη παράλληλη δραστηριότητα στον ίδιο χώρο, με γυναικεία ρούχα για ολοκληρωμένες προτάσεις.
Η Θέμις μας μιλά για τις υπηρεσίες που προσφέρουν με τη μεγάλη εμπειρία τους, καθώς και τα προϊόντα που διαθέτουν και στέλνει τις ευχές της για το Πάσχα ,μαζί με την υπενθύμιση ότι θα πρέπει έγκαιρα να κλείσουν το ραντεβού τους τόσο για το κομμωτήριο όσο και για τις άλλες υπηρεσίες.
Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

Latest..

Στο Στρατόπεδο στην Κάλυμνο για πασχαλινές ευχές ο Μητροπολίτης ,ο Έπαρχος και ο Πρόεδρος Εφέδρων Αξιωματικών.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]