Πρόταση προς τους επικεφαλής όλων των Παρατάξεων για συνεργασία από τον υποψήφιο Δήμαρχο Εμμανουήλ Γιαννικουρή ( video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Σήμερα Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023, ο επικεφαλής της Παράταξης “ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ” και υποψήφιος Δήμαρχος Μανώλης Γιαννικουρής προέβη σε δήλωση και απηύθυνε κάλεσμα στους επικεφαλής όλων των Παρατάξεων που συμμετέχουν στις εκλογές για συνεργασία.
Συγκεκριμένα ανέφερε:
Απευθύνομαι σε όλους του συνυποψηφίους μου αρχηγούς Παρατάξεων με μία σκέψη. Να δούμε ποιός απ’ όλους ενδιαφέρεται για την καρέκλα ή ποιός ενδιαφέρεται και αποδεικνύει ότι αγαπάει αυτό το νησί την Κάλυμνο. Εγώ πρώτος λέω να κάνουμε μία πρωτοποριακή κίνηση, να καλέσουμε τα ΜΜΕ και να δηλώσουμε και να φτιάξουμε ένα ψηφοδέλτιο που η κάθε Παράταξη να βάλει από 10 ανθρώπους της προτιμήσεως του, να μαζευτούμε 60 σύμβουλοι κι εμείς οι αρχηγοί των Παρατάξεων να συνυπογράψουμε ότι θα συγκυβερνήσουμε την Κάλυμνο από 10 μήνες ο καθένας. Θα φανεί ότι όλοι μαζί αφού αγαπάμε την Κάλυμνο και το δηλώνουμε ,όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την Κάλυμνο σε εκείνο το επίπεδο που δεν θα ντρεπόμαστε για το νησί μας. Ας το σκεφτούν οι συνάδελφοι ,εγώ είμαι στη διάθεση τους, πρώτος εγώ δηλώνω ότι μπορώ να αποστώ από το ψηφοδέλτιο μου και να βάλω 10 άτομα μαζί με τους άλλους για να κυβερνήσουμε από κοινού την Κάλυμνο.
Βέβαια άμεση ήταν η αντίδραση του Μάμα Χαραμαντά σε όσα είπε ο Μανώλης Γιαννικουρής επισημαίνοντας ότι οι διαδικασίες ήδη έχουν ολοκληρωθεί με τα ψηφοδέλτια και έχουν κλείσει οι συνδυασμοί, άρα πρόκειται για μία ανέφικτη πρόταση
Απαντώντας ο Μ.Γιαννικουρής είπε, ότι δεν είναι ανέφικτη η πρόταση αν αποφασίσουν όλοι μαζί.
Δείτε τα όσα είπε στο video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς
Πρόταση προς τους επικεφαλής για συνεργασία από τον υποψήφιο Δήμαρχο Εμμανουήλ Γιαννικουρή
Watch this video on YouTube

Latest..