Ο “Πρωτέας Ν.Ο.Κ.” το μόνο σωματείο του νομού που έμπρακτα υπηρετεί τους στόχους της ημερίδας “Ναυταθλητισμός & Τουρισμός” που έγινε στην Κω.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Από τον Πρωτέα Ναυταθλητικό  Όμιλο Καλύμνου εκδόθηκε δελτίου τύπου αναφορικά με την ημερίδα η οποία διοργανώθηκε από το Ναυτικό Όμιλο Κω με θέμα «Ναυταθλητισμός & Τουρισμός» και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6.4.2024 στην  αίθουσα εκδηλώσεων του κτήματος “Ακράνι” στην Κω.  
Δείτε το δελτίο τύπου και video από την τοποθέτηση της Προέδρου του ΠΡΩΤΕΑ Ν.Ο.Κ Ευαγγελίας Μπιλλήρη στην Ημερίδα.
«Ο Πρωτέας Ν.Ο.Κ. το μόνο σωματείο του νομού που έμπρακτα υπηρετεί τους στόχους της ημερίδας» 
Ο Πρωτέας Ναυταθλητικός  Ομιλος Καλύμνου  ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση που έλαβε και συμμετείχε στην  ημερίδα η οποία διοργανώθηκε από το Ναυτικό Ομιλο Κω με θέμα «Ναυταθλητισμός & Τουρισμός», η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6.4.2024 στην  αίθουσα εκδηλώσεων του κτήματος “Ακράνι” στην Κω.  
Η εκδήλωση, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα της  περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, αλλά και τη στήριξη του  δήμου της Κω, της Ενωσης Ξενοδόχων Κω και  της Μαρίνας της Κω είχε ως επίσημους προσκεκλημένους  και κεντρικούς ομιλητές τον πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Κυριάκο Γιαννόπουλο και την πρόεδρο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας κ. Ανδρονίκη Αναστασίου,  καθώς ο Ν.Ο. Κω  καλλιεργεί τόσο το άθλημα της ιστιοπλοΐας όσο και το άθλημα της κολύμβησης.
Ομιλητές της εκδήλωσης, πέραν της εφόρου κολύμβησης και εκπροσώπου τύπου του Ν.Ο. Κω κ. Νίκης Μπαρμποπούλου, η οποία είχε αναλάβει την παρουσίαση και το γενικό συντονισμό  ήταν η έπαρχος Κω κ. Σβύνου, ο δήμαρχος Κω κ. Θεοδόσης  Νικηταράς, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Κω Ματίνα Βουκελάτου Χριστοδουλίδη, ο αντιπεριφερειάρχης Παιδείας & Δια βίου μάθησης κ. Γιάννης  Κρητικός και η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω κ. Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου.
Παρόντες ήταν εκπρόσωποι των τοπικών  πολιτικών και στρατιωτικών αρχών και φορέων της Κω, ενώ  το δήμο Καλυμνίων εκπροσώπησε η αντιδήμαρχος Τουρισμού κ Πόπη Κουτούζη. 
Η εκδήλωση ήταν άρτια οργανωμένη και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα καθώς είχε στόχο να προβάλει τα οφέλη του ναυταθλητισμού και τις δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης του τόπου σε σχέση με αυτόν.
Ο Πρωτέας ναυταθλητικός Ομιλος Καλύμνου, ο οποίος από την ίδρυση του υπηρετεί σταθερά όλες τις αξίες,  οι οποίες αναλύθηκαν στην ημερίδα και το έχει αποδείξει έμπρακτα με όλες τις αθλητικές συναντήσεις τις οποίες έχει διοργανώσει, συμμετείχε στην ημερίδα  όχι για λόγους δημοσίων σχέσεων και ευκαιριακώς φωτογραφήσεων, αλλά έχοντας τη δυνατότητα να καταθέσει απολογισμό ναυταθλητικής δραστηριότητας,  ως το μόνο αθλητικό σωματείο του νομού Δωδεκανήσου το οποίο έχει αναλάβει και διεκπεραιώσει με τον καλύτερο τρόπο επίσημες κολυμβητικές διοργανώσεις υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας. Σήμερα είναι το μόνο πιστοποιημένο σωματείο του νομού, το οποίο έχει την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να πραγματοποιήσει  και επίσημους αγώνες ανοικτής θάλασσας – open water – κάνοντας για άλλη μια φορά πράξη όσες φιλόδοξες προτάσεις παρουσιάστηκαν στην  ημερίδα.
Εχοντας  πίσω του πολλά χρόνια συνεργασίας με το Ναυτικό Ομιλο Κω και έμπρακτη στήριξη του κολυμβητικού του τμήματος, το οποίο στερείται βασικών υποδομών, ο Πρωτέας Καλύμνου εστιάζει στη δουλειά και στην ουσιαστική προώθηση του Ναυταθλητισμού, όπως τόνισε στην ολιγόλεπτη τοποθέτηση της η πρόεδρος Ευαγγελία Μπιλλήρη.
Με το πλεονέκτημα της έδρας του στο δημοτικό κολυμβητήριο, το μοναδικό αδειοδοτημένο ανοικτό κολυμβητήριο ολυμπιακών διαστάσεων του Νοτίου Αιγαίου  και θέλει και μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών  να αναδείξει τις ομορφιές του τόπου μας και να δημιουργήσει νέα δεδομένα στον υγρό στίβο της Δωδεκανήσου. 
Με την έναρξη της νέας προπονητικής σεζόν καλεί  παλιούς γνώριμους και καινούργια μέλη να γνωρίσουν την ομάδα μας και να βιώσουν όλα τα θετικά του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας.
Η Πρόεδρος του “Πρωτέα Ν.Ο.Κ.” στην ημερίδα “Ναυταθλητισμός & Τουρισμός” που έγινε στην Κω
Watch this video on YouTube

Latest..